Gokyz123 annesi_ inşallah o günleri de görürüz canım hayırlısıyla 🙏🏻🥰 kesede bi görsem rahatlayacam heralde biraz. Neyse ki cuma günü görmek istedi doktorum. Nasıl geçecek bilmiyorum 😂
annesi_ Gokyz123 Valla canım bebeğide görsen insan hep görmek istiyo nasıl acaba diye şimdi napıyo nasıl elleri çıktı mı valla hep sorular sorular😄😄😄
EbrarEmrah Minaaktas son adet zamanının ilk gününden hesaplıyosun mesela benim 27 şubattı bugün 11+1 iz
Kubra0125 Canannakdeniz Benim de yarına randevum var geçtiğimiz salı gittiğimde ksc küçük 2 ya da 3 haftalık duruyor demişti doktor
Tugcecoban Nurtanesi89 merhaba bende 6+3 günlük hamileyim daha kalp atışını duymadık doktorum 25 mayısta çağırdı inşallah o zaman duyarım ilk hamileliğim çok heyecanlıyım rabbim hepimizin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 💐🌷
ruveydabl Tugcecoban ben çarşamba duymak için gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla inşallahh🤲🏼✨
Mii figennsefaa merhaba bende 5+3 üm sizde mide bulantısı oluyor mu ben hiçbirşey hissetmiyorum şuan kilo almaya başladım
Oymk_ozg Mii aynıyız canım bende de bulantı yok. İnşallah normaldir 🤲 cumartesi randevum var inşallah görürüz bebisi☺️
Sedabugday Canannakdeniz Canannakdeniz Bende aynı sizin gibiyim ilk gittiğimde görünmedi yarın gıdıcem ınşallah görürüm 🥰
Sydaa41 Nurtanesi89 merhaba bizde 7. haftamızdayız 5. haftada gördük keseyi 21 mayısta kalp atışını duyacağız inşallah 🤗🥰
annesi_ Sabihanur1 10 haftalık oldum bugün 2 gündür bulantım hafifledi ondan önce kötüydüm hep normal heralde hep öyle yazıyolar inşallah öyledir 🙏🏻🙏🏻
Guznugdcu Kubra381 coook iyi anliyorum bende oyleyim gercekten ama sonra dusunuyorum ki, stres daha cok etkiler bebeği pozitif düsünmek en iyisi
Canannakdeniz Samir vallahi bilemiyorum kız olsa daha iyi olur tabi ama ikisinede sevinirim hangisi olursa sağlıklı olsunlarda hamile olduğumu söylediğim gün annem kız bebek görmüş oda öyle diyor ama hayırlısı bakalım 🥰🥰🥰☺️🙏
Kubra381 Guznugdcu çok haklısın aynen inşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin herkesi yavrusuna kavuştursun isteyip olmayanlara da nasip etsin 🤲🤲
Senizmucize34 nursanyildiz tam anlamıyla duyulur diye düşünüyorum canım bende 6 +3 de gitmiştim duydum inşallah sende duyarsın😊
Senizmucize34 figennsefaa Amin canım inşallah çok teşekkür ederim cümlemiz kucağımıza alalım inşallah tam olarak 6+3 duyduk canim🤗