ibassoy 8 aylık hamileyim şimdiden acımaya başladı doğumdan sonra düşünemiyorum bile .neler yapıyorsunuz acımasın diye
2-prensesannesiii ibassoy Masaallah deyin süt doluyor annesi tabiki acıyacak . 💜 Ama nasıl.gecer bilmem . Bol.bol sütünüz olsun inşaallah 💜😊
gulin-35 ibassoy 30 haftalıgım ıkı uc haftadır gogus ucu kremlerınden suruyorum nemlı kalsın yumusasın dıye
Gzmm14 ibassoy Bende 16+4 haftalık hamileyim. Hamileliğimin ilk başından beri göğüslerim de aşırı hassasiyet var uçları dokunduğumda bile acıyor. Göğüs uçlarım ise şimdiden aşırı çıkmaya başladı. Son aylarımı düşünemiyorum 😔
07-02-2019 ibassoy gogus uclarım ıcın ilk hamılelıgımde lansınoh krem surdum sukur hıc Bı sorun yasamadım
Mom789 Hadi canim basliyormu dogurmadan acisi yarası falan ay bunu bilmiyordum göğüs ucunuz çıkık galiba sizin ondan mi acaba benim ucuda yok acisi ağrısı biseyide yok kendi hallerindeler 😂
ibassoy Amin inşallah canım evet ucu da çıktı iyice ağrı da sızı da başladı 25 gün kaldı sezeryan doğum olacak 2.gebeliğim inşallah bununda sütü gelir
Fabulas Ben 15 gün önce doğum yaptım ve hamileyken 37.haftamdan itibaren lansınoh kullandım, iiyki kullanmısım, dogurduktan sonra 1 hafta daha kullandım ve suan kullanmıyorum acımıyor hiç. Kesinlikle tavsiyemdir
Medilifegun ibassoy ben son haftalarda hep gümüş kapak kullandım doğumdan sonra da kullandım hiç sorun yaşamadım hatta dogum yaptım 4.gunu mastıt oldum o yüzden sürekli sagmak zorunda kaldım o donem acımaya başladığı an taktım direk geçiriyordu
Hamisimhamiss ibassoy bende aynı sorunu yaşıyordum doktorumun önerisi ile evicap e vitamini kullanmaya başladım hergün birer tane göğüslerime sürüyorum hem doğumdan sonrası içinde yara olma ihtimalini azaltıyormuş tavsiye ederim 😇
BusraUras ibassoy merhaba. Benim hamileliğimin ilk aylarında acıyordu hem göğüslerim hem uçları. Hatta uçlarından et parçacığı kopuyordu. Hemen çatlak kremine ve Hindistan cevizi yağına başladım. Düzenli kullanınca geçti. Doğumunuza az kalmış bu dönemde gümüş kapak kullanabilirsiniz. Çok duydum bunun namını. İyi geliyormuş.