ibassoy Yerimiz dar ve sürekli seyahat ediyoruz o yüzden katlanır ve 1.5 yaşa kadar kullanılacağı birşey arıyorum
Sulegorkemakyol ibassoy çok seyahat ediyorsanız ve en az 1 bucuk yaşa kadar kullanmak istiyorsanız park beşik almalısınız anne yanı yatakların boyutları daha ufak oluyor bildiğim kadarıyla en fazla 7 aya kadar kullanıla biliyor
Menekseyorulmaz Merhaba 🤗 bayramınız mübarek olsun öncelikle. Trendyol dan baktım ben Umay bebek satıcı ismi ile bir firma var. Fiyatları da uygun baya 200 TL civarı . Alanların yorumları da baya iyi. Eğer yrendyola yazarsanız anne yani beşik diye çok daha fazla çeşidi çıkıyor. Yorumlardan bakarak elersiniz kendinize göre 😌😌
ibassoy Menekseyorulmaz teşekkür ederim görmüştüm onu evet ama kaç aya kadar kullanır emin olamadım bide sağlamlığından kolay sökülüp takılıyor mu kurdunuz mu siz
Menekseyorulmaz ibassoy Kolay sökülüp takılıyor arabalara sığıyor evdeki küçük aralara sığıyor. Bir buçuk yaşa kadar kullanilir diyor ama bebeğin büyümesine bağlı bence 9 ay 1 yaş arasına kadsr rahat kullanılır .bir hucuk yaşı görmez
Newinklee Anne yanı park yatak boyutları çok güzel , katlaması çok kolay, üstelik çok da indirime gitmiş jokerde. Tripper anne yanı park yatak , biz ondan aldık henüz kullanmadık ama çok pratik bir şey