buglemmom99 Solgundeniz kadınsal hastalığınız bebeğe geçmiştir veya uyuşmazlık vardır babadaki sıkıntı bebeğe geçmiştir bunun bir çok nedeni var doktorunuz söylemedi mi
Narinko Solgundeniz bunun cevabını ancak yaptıracağınız (kürtaj esnasında sizden alınan parçalar) genetik test verebilir. Kimse doktorunuz bile şu sebepten diyemez
papatya56 buglemmom99 Benımde sağlıksız gebelikti evde düştü tekrar kurtaj oldum kan pıhtılasmam cıktı
buglemmom99 papatya56 evet canım hepsinin çeşitleri var bende düşük yaptım evde düştü kürtaj olmadım doktorum eşimden geçen bi hastalık yüzünden sağlıksız gebelik dedi
buglemmom99 papatya56 eşimde hepatit B vardı bende koruyucu aşılarımı olmadım bebek zaten düştü ben görmedim bile doktorlarda görmedi 5haftalıkdı tam tanıya varılmadı ama ona ihtimal verdi
papatya56 buglemmom99 Hamile degılım canım istiyoruz Rabbım ne zaman nasıp ederse ocakta dusuk yaptım
buglemmom99 papatya56 anladım canım Allah sabır versin çok zor ümidini kaybetme Allah’ın vardır bil bildiği vardır ben düşükten 7ay sonra hamile kaldım
papatya56 buglemmom99 Bende yedı ay sonra kaldım üç ay korundum ikinci kurtajımda ıkı ay korundum genetik testı yaptım onlar çıktı korunmayı bıraktım adet gunum salı gunu çarşamba gunu test yaptım erken testte silik çıktı kanda negatıf adetımı bekliyorum
buglemmom99 papatya56 anladım canım hakkında hayırlısı olsun adetin 1hafta daha geciksin bekle erkendir
papatya56 buglemmom99 Bekleyemıyorum sabırsızım salı gununu beklıyom belım cok agrıyo goguslerımdede ilk defa kabarcıklar cıktı
buglemmom99 papatya56 ay canım inşallah vardır testin çift çizgi ise bir umut var inşallah hamilesindir ❤️