Hayırlı geceler kızlar
Artık anlatacam diodum ve sonunda oldu ikinci evladımı kucağıma aldım burda o kadar post açdım çok korkuyorum şöyle böyle die ama gerçekten korkulacak bir şey yok Muş ilk doğumumda kızımda 1 gün sancı çekdim doğumum çok zor oldu ama bunda ise 32 hafdalikken erken doğum riskimiz başladı doğumu durdurdular ve o hafdadan 41 hafdaya kadar sancı çekdim yalancı sanci kendi sancım gelmedi günü dolmuştu arife günü oruç tuttum ve dün gece saat on ikide sancım başladı ve hurma yedim beş yada altı tane nefes aldım verdim düzenli şekilde o an ki sanci ile çok korkuyorsun gece on ikide başladı neyse gece üçte hasdaneye gittim ve gittiğimde 4 cm açılmam var dedi giriş işlemi yapdirdim ve doğumhane ye gittim 6 cm oldu 🤲sonra sabah yedi gibi 10 cm oldu ve 07.20 de oğlumu kucağıma aldım doğumum çok kolay oldu sadece ağrım belime vurdu başka bir yere vurmadı nefes aldım verdim kendimi rahat Birakdim ve Rabbime şükürler olsun ki Rabbim yardım ediyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bida doğum dusunuonmu diolar büyük konusmayim asla çünkü o kadar çok zor ki ve karşındaki kişinin iyi olması lazım doğurtan kişinin ben devlet Hastanesinde yapdim kziimda çok rahat gecdi ama oğlumda daha kötüydü ebeler hiç kimseyi korkutmak isdemem kendinizi guveneceginiz kişilere emnaet edin ve burç ağrısı mı ne varmış doğumdan çikdiginda beri belim karnım ağrıyor geçiyor inşallah geçecek bütün sorular sorabilirsiniz cevaplarım 🥰🥰🥰