asyahumam aycanerbas haftamız aynı 27+3um ama üç gündür falan daha az hareket ediyor pozisyon değiştirdi diye düşünüyorum, yer değiştirince böyle oluyormuş belki doğum pozisyonu bile almış olabilirler bilemiyorum daha iki hafta var kontrolüme ama merak etmeyin hiç etmiyor değil sonuçta 🤗
aycanerbas asyahumam sanırım bu haftalarda fazla uyuyorlarmış ondan böyleymiş sağlık ocağındaki hemşireyle rutin kontrol için konuştuğumda durumu anlattım bana demekki bebişin çok uyku seviyor dedi 😊
Pelin__1 aycanerbas Ben de aynı durumdayım canım hareketleri daha çok ittirme, dönme, zıplama şeklinde tekme nadir hissediyorum yeri daralıyor diyorlar. 2 hafta öncesine kadar sanki daha fazla hareketliydi diyorum kendi kendime ama günün belli saatlerinde hareket alıyorsan endişelenme demek ki bu haftaların genel sorunu bu😊
aycanerbas Pelin__1 aynen benimde 2 hafta öncesine kadar kıpır kıpırdı insan çok az hissedemeyince endişeleniyor 😊
Pelin__1 Cimen_bebek Ay bunu duyduğuma sevindim 26+2 yim günde 20-30 hareket alıyorum ama hepsi tekme şeklinde olmayınca tedirgin oluyordum
Cimen_bebek Pelin__1 Ben minik solucanım diyorum bebişime çünkü tekme değil genelde solucan gibi kıvrılıp hareket ediyo☺ Daha ileriki zamanda durulmicakmiş o tekmlerden 🤗☺
Pelin__1 Cimen_bebek aa bundan sonra mı güçlenecekmiş tekmeler… Ben de 1 haftadır azalınca herhalde bundan sonra itme dönme zıplama gibi hareketler olacak sanmıştım😃
VeraVrea 26+2 deyim ben de çok oynuyor sürekli vajinaya doğru tekme atıyor diye şikayetlenmiştim, iki gündür pek sakin. Yoruldu herhalde 🙂 ben bel bosluklarımda hissediyorum nadiren, yan yatmaya korkar oldum eli kolu ezilir diye🤨
aycanerbas VeraVrea birkaç kez bende kasıklarımda hissetmiştim sonra yukarıda hissedince içim rahatlamıştı çok ezileceklerini sanmıyorum genelde sola yatmak gerekiyormuş diye duydum sırt üstü ve sağa yatınca hem yerleri daralıyor hemde kan akışı yeteri kadar gitmiyormuş gibisinden cümleler duydum 😊
Cimen_bebek Pelin__1 Evet canım doktorum soyledi yeri daralana kadar tekmeler artik düzene girer hareketleri dedi 🤗😊🧿
leyla_ok aycanerbas Benim ki çok hareketli ama mesela az hissettiğimi düşündüğüm zaman sola yattığımda hemen hareket ediyor.Solunuza yatıyor musunuz hemen.Öyle ayakta yada otururkende hissediyorum ama yatıyorsam hiç durmaz.
Senayyaprak33 aycanerbas teşekkür ederim canım benim. Herbirimiz inşallah sağlıkla kucağımiza alırız 😍♥️
VeraVrea aycanerbas dün doktordaydım doktor ve ebe hemsire yana doğru genşslemissin dddiler. Hiçbir sey olmaz o su dolu bi balon içinde sen onu ezemwzsin o doğru pozisyonu alır sen yan döndüğünde dediler