BelisinAnnesi Bugün bi kontrole gittim kasılmam vardı bebem baş aşşağı dönmüş artık ve 1.400 kg olmuş . Sizin ne kadar ya da ne kadardı bu haftada ?
E-Y BelisinAnnesi Benimki henüz baş aşağı dönmemiş yan yatar pozisyonda. Kiloda 1680 gram. 3 gün önce gittim 29+4.haftadaydik.
Nehirimmm06 BelisinAnnesi istediğiniz için mi yani kasılmanız mı vardı bende gircek miyim merak ettim de benimde göbeğimin sol tarafında sertleşme ve kasılma oluyor göğsümün hemen altında ondan sordum
BelisinAnnesi Nehirimmm06 kasılma olduğunu zaten ultrasonda anladı nst ye gönderdi canım kndim istemedim hiç aklımda yoktu
BegumIscanTunc BelisinAnnesi tam 29 haftada 1215gr 35 cm dedi doktorum herşey yolunda haftasıyla uyumlu demişti şuan 29+4 haftayım
dilan4 Bende geçen ayın 20snde gttğmde 28 cm 800 gr demşti bugün 28+4 olduk bu hafta gidicem kontolüme 🤷♀️ merak edyrum ağrılarım sancılarm oluyo benimde
_hira_ BelisinAnnesi şuan 30 haftalığım en son 28 haftada gitmiştim. Benimki de baş aşağı pozisyondaydı. 1.242 gram 37 cm di . Haftaya 31 hafta olunca kontrole gideceğim tekrar