Sena9761 Kızlarr 20. Haftadayım karnımda 3 gündür bi ağrı var çok dayanılmaz değil ama gelip giden bi ağrı sizce neden?
2-prensesannesiii Sena9761 usutmus falan olabilir misin ben usuttugum zamn çok karnım ağrır gaz falan olabilir
Kubrakorkut Sena9761 nasıl bı ağrı canım adet sancisi gibi mi benim de agriyo da gaz ama benim ki Rabbim şifa versin canım
Masli Sena9761 benimde kasıklarımda bir ağrı oldu ondakika kadar sürdü sonr geçti 19 haftalık gebeyim ilk defa başima geldi
Sena9761 2-prensesannesiii merak edip acile gittim nst ye bağladı sancı yok dedi ultrasondada herşey yolundaydı. İş yaptım bu ara ondan olabilir dedi . Ama yinede burdada sormak istedim
hical Sena9761 benimde oluyordu doktorun karnin yavas yavas büyümeye başladığı icin normaldir dedi suan 30 haftalik hamileyim hala ağrıları cekiyorum belki seninkide o yuzden oluyordur
Sena9761 Emosss35 dayanılmazsa bence git doktora canım hiç değilse kafan rahat olur . Magnezyum iç bide oda iyi geliyor
Sena9761 Kubrakorkut evet canım adet ağrısı gibi ama geçiyo yavaştann. Ama dayanamazsan git yinede aksatma
Kubrakorkut Sena9761 geçiyor sa büyüme sancısı diye biliyorum canım ben onuda benim ki gaz sancısı çok kötü
TugceBelis Sena9761 bebeğin büyümesine bağlı gerilme sebebi ile de ağrılar olabiliyor ama idrar yolu enfeksiyonu da gebelikte sık yaşanabilen bişey oda ağrıya sebep olabilir önemsemek gerekir doktorunuza iletip idrar kültür testi verebilirsiniz