Elfida92 Selam kızlar 6. Haftamdayım ve aşırı geğiriyorum . Sürekli bir geğirme isteği var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Bunu yaşayan oluyor mu ? Neler iyi geliyor buna?
Narinko Elfida92 ben 🙋🏻♀️ Çatlayacak gibi oluyorım. Bugün kontrolüm vardı normal ilk 3 ayda mide sorunları çok oluyo. Geçecek dedi. Nasip
Gonca89 Elfida92 offf yaa bende o haftalarda başladım 3. Gebeliğim hiç daha önce olmamıştı 14 haftadayım hala devam ediyor sürekli internetten bakıyorum neden olur diye hiç bi cvp bulamadım bulursanız bende bilmek isterim
Busra333 Elfida92 ayyyy kesinlikle seni anlıyorum ben hayatımda kolay kolay gegiremem ve nefret ederim geçirmekten ama 1. Trimester dönemimde inanılmaz reflü ve gegirme oldu ama 3. Aydan sonra bende kalmadı cnm
sumeyraballl Elfida92 keşke bende geğire bilsem geğiremiyorm gaz problemi yaşyorm karnm gaz dolu ve inmiyor bir türlü rahatlayamıyorm bende 6+6 haftalığım
1006gn Bende de o haftalarda başladı çok rahatsız edici bir durum gerçekten🙈10+0dan bildiriyorum hala devam.
Elfida92 Busra333 geğirme ve kusmadan nefret ederim, kustuktan sonra hafif kan geliyor çok endişeleniyorum bu normal mi acaba?
Busra333 Elfida92 kan mı geliyor bunu hiç bilmiyorum isterseniz bir gastroentrploga görünün ben bu konularda çok pinpirikliyim bir kere öksürürken hafif bir kan geldi gibi hemen gittim
Nanem Elfida92 Bende6+1 akşamları yanı bu saatlerde başlıyoruz sabah kalkınca mıgde bulantısı gegırme anlatamammmm
havvatolga Bende o haftalar ayniydim 8+4 birazcik azaldi ama devam ediyor hafif seyler yemeye calisyorm ama 3 ay cekicez sanirim