Zerrin_ selam canım,bende bildim bileli pkoluyum.ağırdı benimki yani ilaçsız adet görememe tüylenme va bütün belirtilerini taşıyodum.evlendim 2yıl çocuk olmayınca korunmasız ilşkiye rağmen,dra gittik bana pko dedi ve klomenle denedik ilk ay,yumurtalarım istenilen kadar büyüdü ama rahim duvarı kalınlaşmadı yinede çatlatma iğnesi yapıldı ma sonuç olumsuz,ikinci kez gonal f denen iğneyle yumurta büyütüldü (bu arada çok yumurta büyüyordu)rahim duvarıda kalınlaştı,çatlatma iğnesi yapıldı,sonuç yine negatif,3.de drum artık aşılamayı deneyim dedi,yine gonal f denen iğneyle büyüdü yumurtalarım ve aşılama oldum,sonuç pozitifti tek gebelik oluştu,ama 5.haftada başlayan kanama hiç durmadı ve 12.haftada düşük yaptım.3ay sonra tüp bebek merkezi araştırdım ve bahçeçiye gittim.rahim filmi hormon tesleri istendi,herşey normal tek sorun pkolu olmamdı.(eşimde bi sorun yoktu çok şükür)transfer olmadan önce bir ay rahmim dinlensin diye ara verdi drum(bence çok iyi bi karardı çünkü aşılama yapılırken çok fazla hormon aldığımdan çok şiştim ve çok zorlanmıştım)transferim oldu,şükürler olsun 16haftalık kız bebek bekleyen bi anne adayıyım🤲🥰deneyimlerimi paylaştım canm dorun olursa seve seve cevaplarım.Rabbim tez zamanda anne olcağının haberini almayı nasip etsin.