BALKZ Selam kızlar doguma 2 hafta kaldi ve sezeryana karar verildi ilk uyaninca çok agri oluyor mu oluyorsa nasil bi ağrı tarif edebilirmisiniz önerileriniz nedir beni neler bekliyor cok korkuyorum ya
Elifsaresmom BALKZ genel anastesi mi olacaksınız? Benim spinaldi belden uyuşturuldu. İlk ayağa kalkma anı çok zor ve ilk yürüme. 3 günde hemen hemen normale dönüyorsunuz ama bol yürümek lazım
SerpilEsra BALKZ spinal oldum ben avantaji şu ki uyusukluk gecene kdar siddetli agri diniyor ama komple bayiltldiginda uyanir uyanmaz aciyi hissediyorsun. uyusukluk gecmeden agri kesici eklediler serumuma igne istememistm surekli vuruldugum icin
Hazal_hazar Herkesin acı esigi farklıdır bizler nedersek diyelim herkes farklı yasar 3 sezeryan oldum hepsi farklıydı nedesek boş
Cansuu26 Adet sancısından biraz daha fazla oluyor.Ama anestezi geçince hemen gelip ağrı kesici yapıyorlar yani tam bir acı hissetmiyorsunuz.Sürekli takiptesiniz merak etmeyin.
61anne Elifsaresmom sezeryandan sonra karına bastırma olayı nedir spinal etkisi geçmeden mi yapılıyor
Yasemin5669 Epidural oldum ilk 3 gün zordu sonra toparladım korkmayın acının elbet geçici olduğunu bilin. Allah kolay doğumlar nasip etsin 🥰
Annelik-yolunda12 61anne bana hemşire içinde kanama kalmasın diye yaptık sonradan çekme demişti biraz hissediliyor bastırınca
Elifsaresmom 61anne bebeği çıkarırken bastırıyorlar onu mu diyorsunuz acaba? Çıkarmaya çalıştıklarını anlıyorsunuz ama hiç acı falan yok değişik bir his :)
61anne Goktug78 benim en merak ettiğim soru bu genel anestezi ile olan arkadaşım uyuşukluk olmadığı için hissettim dedi baskı uygulanıyor sonuç olarak ama spinalde uyuşma devam ederken yapılıyorsa çok iyi
61anne Elifsaresmom onu da merak ediyorum da ameliyattan sonrasinda karnına baskı uygulayip kan akışını kontrol ediyorlar sanırım o beni korkutuyor spinalde bunu hissediyor musunuz etkisi geçmeden mi yapıyorlar