Nalanmalkoc Arkadaşlar öncelikle merhabalar 33+6.günümdeyim ve akıntı ile beraber kan gibi kahverengi leke geliyor sürekli bebek hareketlerinde herhangi bir sorun yok fakat endişelendim bu durum başına gelen varmı acaba
SudeSelennnn Nalanmalkoc nişan gelmiştir diyecem ama sanki haftan biraz erken gibi doktoruna danış bir istersen
Serapveminikleri Nalanmalkoc yani leke diyorsunuz illaki endişelenmeniz lazım Dr ulaşma gibi imkanın varsa ara yada Dr git
ZZeyynePP Nalanmalkoc canım doktora gitmelisin sonuçta leke ve kanama önemli şeyler haftanda erken git bence
Nalanmalkoc Serapveminikleri bu aksam devam ederse aramayı düşünüyorum bugüne kadar hic bir problemim olmamıştı doktora 2gun omce gittim daha plesanta falan herşey normaldi o yüzden bilemedim ne yapacagımı
Serapveminikleri Nalanmalkoc olabiliyor öyle cnm ama gitmeni öneririm.acile git yarın kendi Dr baktır ama ihmAl etme
D-uysal Nalanmalkoc sen yine de doktora git lekelenme önemli enazindan emin ol o kadar ilerlemişsiniz riske atmayın devam etsin etmesin yinede gidin geçmiş olsun
idiloska Doktorum lekeleme kanama olursa hemen acile git demişti bana, bence hemen gidin, ayrıca doktorunuzu da haberdar edin, biz hamileyiz çünkü, keyfi bir mesaj değil sonuçta. Çok geçmiş olsun.
Yesimsu01 Nalanmalkoc bende 33+6 dayım çok şükür herhangi bi akıntı lekelenme yok bence bi doktora git nolur nolmaz