merveklyc Bu gece 29+0 olduk bebişimle çok şükür.☺️ Bu haftada neler yaşıyorsunuz kızlar? Benim iki gündür kasıklarım yırtılıyor gibi acıyor ve bikaç kez de ağrı girip karnım sertleşti bu yalancı sancı kasılma mı oluyor sizde yaşıyor musunuz?🙂
Mimii merveklyc 29+4 haftalık hamileyim bende, bundan bir iki gün önce aniden dediğiniz gibi sancı girmişti çok korktum ama neyseki bir iki gün için de geçti🙏🏻
merveklyc Mimii Teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için insan hiç yaşamayınca bi tedirgin oluyor artık ağrılar sızılar olacak gibi herhalde🙂🌸
merveklyc Veraninannesi Valla insan kendi evinde kendini çekmiyor bu halde başka bi yerde çok zor Allah yardımcın olsun😪
Veraninannesi merveklyc evim var kocam eşek eşek olmasaydi hamileliğim riskli zaten burnumdan getirmezdi sağolun benim bebeğim hissediyorum balık gbi yüzdüğünü âmâ böyle pit pit hissetmiyorum normal mi arkadaşlar aranizda benim gbi olan var mi
Mihrininannesi Veraninannesi benim de oyle canim. Garip br sekilde saga sola dondukcede su o tarafa akiyor icinde yuzuyor gibi geliyor.
merveklyc Veraninannesi Sessiz bi yerde soluna uzan elini karnına koy bakalım canım stres falan etkiliyodur hareketini stres yapmamaya çalış bebiş için 🙏
merveklyc Mimii O tekmeler hareketler de çoook güzel ama🥰🥰 Tabi şimdilik canımı acıtmıyor ilerde bilemem🙈
Kevser45 merveklyc ayaklarını yiyeceğim çıkınca hareketleri çok şirin 😍biraz fazla hareketliyiz ama menunuz 😇 sağlıklı olsunlar da
merveklyc Kevser45 Hareketli bebişler mutlu sağlıklı bebişler demekmiş hareketli olması daha iyi maşallah kuzuya🥰🥰