Gamzeee89 Dünden beri arada Bi kasıklarıma birden sancı girio 2 3 sn sürüo sonra geçio ama öyle sık değil dün 3 defa oldu bugünde 4 defa 34 haftalıgım ne olabilir bu hanımlar doğum sancısıyla alakalı olabilirmi aynı şeyi yaşayan yada tecrübeli olan yardımcı olabilirmi
MS92 Gamzeee89 Biz onlara yalancı sancı diyoruz bana da oluyor😊 Kanaman olmadıkça, suyun gelmedikçe endişelenecek bir şey yok😊
kubraannecikk1 Gamzeee89 doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum çünkü doğum sancısı giderek artar ve sıklaşır diye duydum bende 27 hastalığım dün gün boyu gidip gelen sancılarım oldu doktoruma sordum aşırı olmadıkça artmadıkça ve sıklaşmadıkça bir zararı yok rahmin doğuma hazırlanıyor dedi eğer gün içinde artıp sıklaşırsa korkabilirsin ama günde birkaç defa oluyorsa yalancı sancı veya doğuma hazırlık olabilir. Önerim bebeğin hareketlerini takip et ve sancılar arasında saat tutup artış hızını izle.korkma 🥰💗
sarsln Gamzeee89 bende gittim bu sebeble vajinal batma bel agrısı kasık agrısı bebek sanki catı kemigime dokunuofu dogum kanalına girmisti 33 haftayım erken dogum olcak
Eliiiiiiffff Gamzeee89 canım ben 33 ten beri hep yaşıyorum aynı dediğin gibi 38 oldu ama hala Gelen giden yok korkma canım ☺️
Gamzeee89 MS92 inş öyledir canım ilk gebeliğimde böyle bişi yaşamadım 34 haftalıkken direk suyum geldi şimdide bu sancılar girince sanki suyum patlıcakmiş gibi hissediyom psikolojik olarak mı acaba bilmıyorum 🥺
Kuzus Merhaba yanlış yönlendirmek istemem ancak 37.haftamdayım ve bahsettiğiniz tarzda ağrılar 35.haftamda oldu Doktorum kontrol sonucu yalancı sancılar,vücudun doğuma hazırlanıyor dedi siz yine de doktorunuzu bilgilendirin isterseniz
Kuzus Kuzus Gamzeee89 Hayır Nst ye baktı ve ultrasonla değerlendirdi Benim de kontrol günüm değildi ama ne olur ne olmaz diye erkene aldım ben de
Masli 19 haftalık gebeyim az önce sol kasığıma bir ağrı saplandı 10 dk kadar sürdü ve geçti daha önce hiç olmamişti neyapmam lazım acile gideyimmi çok korktum sizdede oldumu
Gamzeee89 Masli sağ yada sol değil direk kasıklardan vuruo bana saniyelik oluyo geçio ama senin daha çok küçük eğer ağrın artarsa ihmal etme