Gamzeli98 Merhabaaa ilk hamileliğimi öğrendiğimde 4 haftada özelin doktoru decavit vitamin verdi bana 4 gün kullandım şehir hastanesine gittiğimde doktor bıraktırdı erken diye kaçıncı ayda vitamin kullanmaya başladınız şuan 7+2 yiz 🥰🥰❤️
zeynepemiromer Gamzeli98 ben en başta folik asit kullanıyordum 14 haftaya kadar sonra decavit verdi doktorum ve 18 haftaligim kullanıyorum artık bununla devam dedi :)
Ysmmmnn Gamzeli98 16. Haftada veriliyor decavit canm acaba senn değerlerin dalanmı düşüktüde verdi ilk aylarda bide folik asit veriliyor
Gamzeli98 Ysmmmnn canım ben folik asit diye istemiştim tamam folik asit bu dedi bana decavit yazdı ben sonradan onun vitamin yazdığını öğrendim diğer doktor decaviti bıraktırdı folik asite başlattı
05112020se Ilk 12 hafta folikasit kullandım, 12 den sonra duosvit başladık 24 den sonra ostecare başladık şuan 31 haftalığız kan ilaci başladık gaynafenosanol diye
lentil Gamzeli98 12.haftaya kadar folil asit. 12 den sonra birsürü vitamin mineral olan bir hap ve devit3 d vitamini kullanıyorm