Mavi34 sumeyyee28 onunda çeşitleri varmış benim.tamニkapamis rahim ağzını o yüzden yukarı çıkma ihtimali az olurmuş ama inşallah çıkar. Sağlıklı bir gebelik yaşarız insallah
sumeyyee28 Mavi34 İnşallah canım inşallah sağlıklı rahat bi hamilelik ve sonrasında doğum geçiririz 💜
Umudum06 Aysen9595 Aysen9595 devlet malesef soylemiyor ozeld gitmek gerek simdide malum yasaklar pandemiden dolayı gidemedim
Aysen9595 sumeyyee28 ben 2li taramada gittim 12 haftada çok erken dedi şimdi 15 olucam bide tatlı yemeyi düşünüyorum ama bu seferde ya çok harketli olursa görmezsem diye düşünüyorum
sumeyyee28 Aysen9595 Bende tatlı değilde muayeneye girmeden küçük bi çikolata yemeyi düşünüyorum bakalım inşallah öğrenebiliriz 🤰
lentil Aysen9595 evet ben 1 kare yemiştim dönüp dönüp durmuştu. Doktor ölçümleri yapmak için öksürttü beni o zaman durdu 😂
Aysen9595 Umudum06 doğru bende özele gidiyorum daha gidemedim pazrtesoye almıştım belli olmaz diye erteledim cumaya
Gizdem Aysen9595 Ne zaman geçti ben 12 haftalık ama 3 haftadır Sürünüyorum 4 kilo verdim ilaç kullanmama rağmen bulantı geçmiyor 😭
Mavi34 sumeyyee28 bu arada sana dedimi doktorun kesinlikle cinsellik yasak kanama olur dedi. Ağır kaldırma çok ayakta durma istirahat et bolca dedi. Ve düşük önleyici iğne kullanıyorum
sumeyyee28 Mavi34 Biliyorum canım şuan bende öyleyim eşimle birliktelik sonrası kanama yaşadım hemen doktora gittik iğne vurdular fitil verdiler bende progeston fitil kullanıyorum kanama alanı oluşmuş lekelenmelerim hâlâ da devam ediyo
Edaaltintass Bizde 12+1 olduk doktorum 26 kasım tahmini doğum dedi ve cinsiyetininde kıza benzediğini söyledii 🥰 mide bulantıları baya hafifledi ama sabah aç karna ve gece yatmadan yine oluyo böyle böyle biticek inşallah 🙏🏻 Bu arada karnınız çıktı mııı
elifenes20 Edaaltintass bizde 12+3 üz bizede tahmini 24 kasım gösteriyor cinsiyetini daha öğrenemedik ama 🤗
dilsinati Edaaltintass son adet başlangıcınız nedir? ve son adet başlangıcınıza göre birebir hesap tutuyor mu?
Mavi34 sumeyyee28 Bende kanama.olmadi hic. Hergun.progestanigne 5 günde bir proluton deport iğne kullanıyorum. Daha önce fitilim vardı onu kesti böyle olunca
Aysen9595 sumeyyee28 benm düşük tehlikem olduğu için 4 ay olucak birşey yaşamıyoruz açıkçası 1 kızım var bundan 9 ay önce hamile kaldım 5 haftalik düşürdüm smdi tekrar hamileyim doktor yasakladı
Gamzedmn sumeyyee28 yaa ben iliskiye girmemistim kanama oldu progestana basladim kahverengi lekelenme arada bendede oluyo skntı yokturdur ins ya 13 haftalik olduk bizde:/
Muczembenm21 Aysen9595 15+2 ❣️cinsiyet için gün sayıyorum cuma günü gidicem inşallah gösterir bebişim
sumeyyee28 Mavi34 Benim ilişki yaşamadan önce lekelenmem dahi olmamıştı herşey ilişkiden sonra oldu ayy Rabbim bi daha yaşatmasın o kanama anını ben kanamadan sonra fitil kullanmaya başladım canım proluton iğne 2 tane iğne vurdurdum şuan fitile devam ediyorum bakalım cuma günü muayenem var doktor neler söyleyecek
Mavi34 Dszr ben ilk 2 ayda 4bucuk kilo aldim. Galiba tüp bebek hep yatarak geçirmenin etkisi birazda ilaçlar. 3.ayda kilo almadım
lentil Dszr bende kapanmadan önce 1 kilo almştm şu 2 haftada 1.5 kilo daha aldım niye böyle oldu anlamadm
Bsrasrt19- Aysen9595 13 haftayım ben vallahi şimdilik iyi gibiyiz çok ağrım oluyor geceleri o normalmiş sanırım onun dışında şikayetimiz yok şükür