elifenes20 dilsinati 17 şubat 4 gün geriden geliyoruz biz qma doktoruma sorduğumda o kadarlıktan bir şey olmaz demişti korkma dedi
honeyland sumeyyee28 merhaba devlet hastanesine gidiyorum şimdilik bilgi vermediler cinsiyetle alakalı🙂
Minnosanne06 Aysen9595 hayır göstermedi kendini henüz. Doktor abisi yatiyor bu sürekli pozisyonu doğru ama biraz hareketlenmesi gerek dedi. Bakalım pazartesi muayenemiz var
Aysen9595 dilsinati mesala bende 13 hafta 4 gunluk olmam lazım adet tarihine göre ama usulde 14 hafta çıkıyor
citlenbigim2212 Minnosanne06 benee 79.4 ile hamşle kaldım ve 76.25 i gösteriyor artık bulantı ve çıkarmalardan ben kilolu hamşle kaldığım için aslında bulantı ve çıkarmak bebeğimin sağlığına etki etmediği sürece benim işime geliyor
Minnosanne06 citlenbigim2212 ya ben ilk 3 aydaki belirtileri yaşamadım. Bulantı kusma öğürme tiksinme hiç olmadı. Annem bile ne değişik hamilelik geçiriyorsun diyip durdu:)) ve dediğim gibi pazartesi 15 hafta olcaz ben 1 kilo aldim
citlenbigim2212 Aysen9595 ben 12+2 oldum normalde de göbeğim olduğu için galiba çıksa bile fark edemeyeceğim diye üzülüyorum
Aysen9595 citlenbigim2212 benimde aynı inan ki göbeğim var göbek mi bebek mi belli olmuyor anca hareket edeceği zaman anlicam😀🥰
citlenbigim2212 Minnosanne06 ah keşke bende yaşamamış olsam ben çok kötü yaşadım ALLAH yarrımcımız olsun ama kimi hiç yaşamıyor ama