Kevser98 Her an dogumum olucak gibi hissediyorum kac haftalikken dogum yaptiniz anneler ne zman hazir olmaliyiz doguma dogum hikayelerinizi anlatirmisiniz ☺️ 35+4 haftaligim ♥️
SutlacimiYedimmiBen Kevser98 ilkini tamda senin haftandayken dogurdum suan ikinciye hamileyim 40 haftama 2gun kaldi daha gelmedi
aslannaz21 Kevser98 36+6haftalik hamileyim 32.haftada her sey hazirdi simdi oyalancak bisey bulamiyorm ve cok sıkılıyorm dogurmak istiyorm pazartesi kontrol var 37+1olcaz allahin izniyle
Nuray11 Kevser98 32+5 daha yarısı ütülenmiş yarısı ütülenmemiş kıyafetleri var bebeğimin ve çanta hazırlanmayı bekliyo beşik desen yok sanırım hazır değilim daha😂
Sonfeyz İlk dogumuma 37 haftada hazirdim 40+6 da geldi. Simdiki gebeligimde 36. Hafta doldu hazir bekliyorum 🙃🙂
Gozde94 36haftada hazırladım ağrılarım başladı diye korkuma ağırlaştım çünkü çok 12gün sonra doğumum olacak
Catmom Kevser98 38+5 im herşeyim hazır bekliyorum. Ama hazır da değilim sanki 🥺 Ay bilemedim sanki hep bir eksiklik var gibi ya da doğum korkusu gibi 🙊