annesininpirensesi 22+5 gunluk gebeyim vajina bolgesinde agrı sızı karisik 3 gundur neden acaba boyle olan varmi?
Aysem3338 annesininpirensesi bende 22 haftalığım cnm vajinamda yanma hissi var tuvaletten sonra oluyor genelde bende bilemiyorum 😞
Elif5361 annesininpirensesi 27 Haftalığım vajina zonklaması oluyor rahatsız edici ağrı değil de sızlama şeklinde oda bebek kilo aldığı içinmiş sizin haftalarınızda yoktu birşey
YagmurAnnesi annesininpirensesi baskı şeklinde bir ağrıysa bebekten dolayı ağrı oluyor. Ama yine de gittiğinizde doktorunuza sorabilirsiniz muhtemelen bebek baskı yaptığı için normal diyecektir ama aklınızda soru işareti kalmasın ☺️
duranneslihan0110 annesininpirensesi ben 35.haftadayım 27.haftadan berli mahvetti beni bu ağrı hamlamış gibi ağrıyor yatarken kalkarken otururken berbat bir ağrı
3prensesannesiii Aysem3338 Yanma olduğu zaman genelde enfeksiyon oluyor canım ilerlemeden idrar tahlili vermelisin Dr ona göre fitil veya ilaç yazar
Aysem3338 3prensesannesiii enfeksiyon var zaten ama bu yanma yeni olmaya başladı ilaç kullandım geçmedi
annesininpirensesi Aysem3338 Diyer hamileligim baya enfeksiyonlu gecti ana hic agri olmadi yanma oluyodu bu nda adim attikca agri sizi oluyo anlayamadim
3prensesannesiii Aysem3338 Enfeksiyondan kaynaklanıyor canım yanma tekrar tahlil ver istersen daha fazla ilerlemeden Dr başka etkili ilaç yazar