ilayda17 birprensesvebirprensannesi evet 6 haftalık son regl günüme göre ama daha ultrasonla dahi göremedik bişey yorumları okudukça o yollardan geçecek miyim hayırlısı ile demiyor değilim 🙈
birprensesvebirprensannesi ilayda17 Bende öyle diyordum şimdi ise sona yaklastik 🙈 Gecinde Yaaaa diyorsun daha dün gebelik testi yaptım ne ara bu zamanlara geldim falan🥰
tugbade birprensesvebirprensannesi 34.haftamız sancımı desem tekmemi desem kasılmamı desem bilemedim tekmeyle sancı bir karışık sanırım 🥰🌸
birprensesvebirprensannesi tugbade Benimde tekmeleri bobregime atıyor resmen tekme attıkça ağrı oluyor 🤭 Ama sancı farklı bişey
EbruSener Merve131521 benimde kasım kısmetse hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻
Hacer35 Dilan9280 Allah hepimize hayırlı doğumlar bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
MelikeNurr birprensesvebirprensannesi Eylül 4 olarak söyledi doktorumuz ama oğlum erken mi gelir zamanında mı gelir bilemiyoruz 👼
_Nilayismail- birprensesvebirprensannesi mayıs ama şimdi hafif hafif sancım yokluyor bakalım artık ne zaman gelir paşam
birprensesvebirprensannesi yetbet Arada sırada olması normal bir durumda sık olması gün içinde sıkıntı 🤷