Merhus birprensesvebirprensannesi Ben de 31+5 im🤗 ben de çok ağırlaştım ve karnım çok var. Geceleri kasıklarıma bıçak kesiği gibi bir ağrı vuruyor. Sizinle doğumumuz aynı olacak heralde 😍 benim 3. sezaryen olacak ve temmuz ilk haftası nasipse 🤗
birprensesvebirprensannesi Merhus Benim kasık ağrım hep var idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine ondanmış 🤦 Gece bacak ağrım bel ağrım oluyor ödem başladı ve çok kilo aldım🤦 Benimde ikinci gebeliğim göbek aldı başını gidiyor🤭
Ysr_emrm birprensesvebirprensannesi Zeynepela1 bende aynı şekilde birprensesvebirprensannesi agustosun sonu eylülün başı🎀😍
Gulbaharklc __biberon__ 37 haftalik olduk bugün tahmini haziranın 7 si olarak görünüyo benim sancilarim var aşağı indi bebeğim çok beklemiycek gibi hayirlisiyla bekliyorum öyle
Baharcilek Eftknc siz hiiiiç merak etmeyin sancı öyle kuvvetli bir şey ki anlamamanıza imkan yok 🤣 hatta fazla fazla anlarsınız 🤣 koltukta oturamazsınız 🤣 sakin o gelince çok net haberiniz olucak
Baharcilek Sultan_g Ayyyy nasıl mutlu oldum olabiliyor demekki benim ki taze kan değil kahve rengi en fazla iki damla onu da çok dikkat ettim de gördüm sık ilişki sonrasında da olabilir sanırım bilemedim ama dönüşümüz için teşekkürler
Bsr-byrk Baharcilek bize 6. Haftadan beri ilişki de yasak 🙈 Allah’a emanet biraz zaman dikkat et bence ilişkiye girme çok sık. Lekelenmelerin artarsa ya da devam ederse doktoruna danış. Progestan verebilir önlem amaçlı
Hacer35 Blablabla ikinci hamileliğim geçen gittiğimde sordum sezeryan mi olurum tekrar diye evet dedi normal doğumla ilgili bişey söylemedi hiç senin ilk hamileliğinse erken daha normal sezeryan konusmamasi
birprensesvebirprensannesi Eftknc İkisi çok farklı canım. Gerçek doğum sancısı belli olur belden doğru gelir genelde ve geçmez ne yaparsan yap. Yalancı kasılmalar pozisyon değiştirince bir süre sonra geçiyor. Bende çok kilo aldım artık tartılmayı bırakıyorum🤭
fikriye04 birprensesvebirprensannesi amin inşallah allah herkesin bebeğini kendine bagışlasın allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah🤲
Elif5361 nunuvolki Hayırla kavuşalım miniğimize benimki normal gözüktüğü için bi aksilik olmazsa ne zaman geleceğini bilmiyorum 🙊🥰