Sultan_g Baharcilek bende de oldu 18 ile 20 hafta arası hafif kanamalar hat da koyundan açık taze kan rengine dönüştü. Onl amaçlı progestan verdi geçti şimdi hiç bisey yok çok şükür
Baharcilek Sultan_g Ayyyy nasıl mutlu oldum olabiliyor demekki benim ki taze kan değil kahve rengi en fazla iki damla onu da çok dikkat ettim de gördüm sık ilişki sonrasında da olabilir sanırım bilemedim ama dönüşümüz için teşekkürler
Eftknc birprensesvebirprensannesi benim de 31+1 bel ağrılarım çok, ağırlaştım çokta kilo aldım ☺️ Ama sancım olmuyor oluyorsa da ben anlamıyorum ilk hamileliğim bunu çok merak ediyorum yalancı sancılar nasıl oluyor gerçek sancı nasıl oluyor? Ya anlamazsam da doğum başlarsa diye çok korkuyorum 😀
Baharcilek Eftknc siz hiiiiç merak etmeyin sancı öyle kuvvetli bir şey ki anlamamanıza imkan yok 🤣 hatta fazla fazla anlarsınız 🤣 koltukta oturamazsınız 🤣 sakin o gelince çok net haberiniz olucak
birprensesvebirprensannesi Eftknc İkisi çok farklı canım. Gerçek doğum sancısı belli olur belden doğru gelir genelde ve geçmez ne yaparsan yap. Yalancı kasılmalar pozisyon değiştirince bir süre sonra geçiyor. Bende çok kilo aldım artık tartılmayı bırakıyorum🤭
Birkuzucukbeklerken Ozlemkaynak50 6 aylıksın canım ama doğumu bilemem doktorun tahmini zaman söylemedi mi
Elif5361 nunuvolki Hayırla kavuşalım miniğimize benimki normal gözüktüğü için bi aksilik olmazsa ne zaman geleceğini bilmiyorum 🙊🥰
cgdm-trzi brayse doğru söylüyorsun canım bebişler ne zaman isterse o zaman geliyor ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💙
Blablabla Hacer35 benimde sizinle aynı bugün 29+2 oldu. Sezaryen kısmını konuştunuz mu ikinci bebek mi? Bizde daha bahsi geçmiyor doğum şeklinin hiç
Hacer35 Blablabla ikinci hamileliğim geçen gittiğimde sordum sezeryan mi olurum tekrar diye evet dedi normal doğumla ilgili bişey söylemedi hiç senin ilk hamileliğinse erken daha normal sezeryan konusmamasi