Dareyn birprensesvebirprensannesi Ya ben kendi doğum ayımı işaretledim😂😂 Ne kadar yanlış anlamışım postu 🙊 Mayıs da inşallah benimki😂
birprensesvebirprensannesi Dareyn Ahahahahahah 🤭 Olabilir dalgın anınıza denk gelmiştir 🙈 Az kalmış sağlıcakla gelsin inşallah 🤲
Ozlemkaynak50 birprensesvebirprensannesi ben şuan 26 +5 günlük Hamileyim kaç aylık oluyorum doğum hangi ay oluyo merak ediyorum yardımcı olurmusunuz?
Birkuzucukbeklerken Ozlemkaynak50 6 aylıksın canım ama doğumu bilemem doktorun tahmini zaman söylemedi mi
Bsr-byrk Betul-91 benimde 20 sinden sonra sanırım 🤗 tabi o günleri Allah nasip ederse lekelenmeli, kanamalı bir gebelik geçiriyorum 13. Haftadayım inşallah güzel günler görürüz ben ve benim durumumda olanlar
rumyysaa Gulbaharklc kaç haftalık bebeğiniz şu an? Benim ki 38 haftalık çok fazla sanvılarım olmuyor sabırsızlanıyorum ^-^
Gulbaharklc rumyysaa 36+6yız 37 olucaz 12 den sonra benim sancılarım var sizin haftanız baya iyi aslında bizimki biraz küçük ama olsun sağlıklı olsunda erken gelse de olur
rumyysaa 38 haftalığım ben dokyorum bana gün vermedi normal doğum istedim diye değil mi bu 2 en fazla 3 hafta içerisinde sancı olursa gel dedi. Arada kontrol tabiki var ama. Normal doğumlarda belli bir gün vermiyor değil mi?
birprensesvebirprensannesi rumyysaa Hayır canım sancın ne zaman olursa açılman veya su gelişi olursa gün verilmiyor bilemezler ki onu🤷