zcelik birprensesvebirprensannesi benim 3. Gebelik bu, diğer ikisi 40 ı doldurup öyle oldular yani 41. Haftada doğdular ikisi de erkekti. Bu kız belki o kadar bekletmez bizi diyorum 🤷🏻♀️
Handannnn birprensesvebirprensannesi bu aralar biraz sancılı rahim tarafına sızı atıyor bazen gece de vardı ptesi veya salı gidecez bakalım ne diyecek doktorumuz 2. Gebeliğim bu arada 🙋♀️
DefneninAnnesi07 birprensesvebirprensannesi geçen kontrolüm vardı bebeğin başı aşağıda doktor başını kontrol edecek resmen çamaşırımı dahi indirdim anca bakabildi 🤦🏻♀️ o yüzden çok tedirginim erken doğum falan olur diye 😔
Mel05 birprensesvebirprensannesi bende temmuzda 31+1sorma bende şisdim iki adimda nefes nefese kaliyorum. Ama simdilik sanci yok. Sem herseyini hazirladinmi? Ben daha yeni basladim kiyafrt yikayip utulemeye
Gokceninannesi1 Hmmyr amin inşallah.. 12 haftalıkken ikili tarama testi yaptırmıştım ozaman kıza benziyor ama daha küçük net değil demişti doktorum p.tesi randevum var bakalim cinyetimiz neymiş 👼😊
birprensesvebirprensannesi Handannnn Benimde ikinci gebeligim🙋 Benimde vajinamda ağrı oluyor aşağıda hissediyorum bebeği baya hatta dün acillik olduk yine kasık agrimdan ölüyordum yuruyemiyordum yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı lanet olasıca ondanmış🤦
Emaylayda Ebru67 bizim de aralığın ilk haftası nasipse.ilk gebeliğimde kızım tam 5 hafta erken gelmişti umarım bunda da olmaz 🙏🏻