Sltnbyzt _Nilayismail- çok oluyor hem zaman yaklaştığı için dedi doktor hemde bende idrar yolu enfeksiyonu var malesef oda çok sancı yapıyor ❤️
Neslihan_13 birprensesvebirprensannesi aynı 31 + 6 bndede başlıyor ayak agrilarida başladı temmuzda inşallah erken gelmezse
Elif95Kuzey birprensesvebirprensannesi eveeett 18 diyor günü gününe hesaplayınca ama 3-5 asağı yukarı oynar tahminimce 🥰
Iremburak birprensesvebirprensannesi çok.rahat bi hamilelik geçiriyorum ben en başından beri göbek var sadece benim onun haricinde oturup kalkmam bile zorlamıyo kızım beni üzmedi hiç 😅 galiba kızım gelmiyecek son ana kadar sanırım hiçbirşeyim yok herşeyimiz çok iyi hareketlerimizi kilomuz Bu zamandan sonra nolur bilmiyorum şuan bi sıkıntım yok
Iremburak birprensesvebirprensannesi herkese çok kötüyüm sancim oluyo diyom eşim bile korkudan herkese deme diyo🤣🤣🤣
birprensesvebirprensannesi Iremburak Aynen deme canım valla nazar var çok inanırım ben heleki hamilelikte çok çok değiyor bide lohusalıkta
birprensesvebirprensannesi Miskokulum35 Yaaaaa sağlıcakla alın kucağınıza bir avazda inşallah kurtulun Rabbim yardımcınız olsun inşallah buraya yazın doğunca ❣️
Yavuzun1annesi2 birprensesvebirprensannesi 23 kasım olarak gözüküyor ama sezeryan olcam onun için tam belli degik😄😄