NESLIHAN_ 15 haftalığım kız dediler ama tam belli değil. Elisa düşündük anlamı da güzel. Cennet kapısında bekleyen meleğin ismiymiş🥰😇 karar veremeyen olursa düşünebilir
Minnak-kalbim Kızım olcak nasıp olursa eflin düşünüyoruz cennete acılan.kapi anlamı pek çevremde de yok o isim🙂
_Elifffffff_ meltemonen bebeğim olmadan bile karar vermiştim erkek olursa kesin Arden demistim çok şükür bebegim erkek ve Arden koyucaz 🤲💙
Tubasam 6 yaşında oğlum var adı Arda tutturdu kız kardeşimin adı Asmin olsun diye e baktm annemde beğendi ikisini kırmak istemiyorum ❣❤Asmin ❣olacak kızımın adı tabi Allahın izniyle
Selcan_71 meltemonen Ali olacağı kesin de yanına yiğit ve mert hariç düşünüyoruz hala yağız ali aklımızda 18 haftalıkken erkek dedi doktor değişirse kız hazırdı :)
Busra333 meltemonen insallah kızımız olacak Daha hamileliğini ogrenmez Leyla koymaya karar verdik insallah 💓 suan 21. Hafta
Busra333 meltemonen bir ara bade ismine de gidip geldik ama anlamı şarap olarakta bilindiği içim vazgeçtik
Elizinannesii meltemonen Kızımız olacak inşallah 🥰 Zeynep ya da Eliz düşünüyoruz. Ama çok kararsız kaldık 🙄
1anne-2bebek mujdezengin bende begenemıyorum 1 hafta snra 7aylık olucam net degıl. Suru ve liya var suan az da olsa içime sinen. Anlamlarından oturu. Ama kesın dediğimiz bır sey yok suanlık🤷♀️😃