Smm12efe- meltemonen oğlum olacak inşallah.. Yiğit karan düşünüyoruz 🥰 sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah 🙏🏻
Didemmmmm meltemonen 11+0 ız ama kızım olursa Öykü Pera 💕 oğlum olursa Ali Uras 💙 koymayı düşünüyorum 😉
meltemonen mucizem09_ daha bebek yokken şu olsun bu olsun derdin.. Şimdi hamile olunca o isimleri beğenmez oldum 🙄 henüz 6 haftalığız bu arada benim mercimeğin cinsiyeti belli değil teyzeleri 🤗🥰
1anne-2bebek mujdezengin bende begenemıyorum 1 hafta snra 7aylık olucam net degıl. Suru ve liya var suan az da olsa içime sinen. Anlamlarından oturu. Ama kesın dediğimiz bır sey yok suanlık🤷♀️😃
mucizem09_ meltemonen zaten hep oyle oluyor diyorum su olsun bu olsun derdik simdi 40vkere dusunuyoruz biz 23+2,yiz canjm 💞💞💞
meltemonen Smm12efe- Smm12efe- çok güzel isim 🤗 Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 erkek olursa Arın Tuğyan düşünüyorum bende
Smm12efe- meltemonen amin canım inşallah 🙏🏻 Seninde güzel isim Allah gönlüne göre versin inşallah adıyla yaşasın ♥️🙏🏻