Gamzii00 Kizlar normal doğumda kesi degil de yortiklardan dolayi Dikişleri olan var mi? Kac gunde dikisleriniz iyileşti surec nasil ilerledi? 16 gun oldu biraz fazla dikisim var hala duruyorlar
Aminefeyza Gamzii00 ben nrmal doğum yaptım ilk kızıma beş dikişin vardı inanın abartilacaak kadar değildi sadece Ağustos da doğum yaptım yanıma doğru oturuyordum tabiki ağrı oldu bı hafta fakan ama bebeğiniz olunca onu falan unutuyorsunuz korkmayın korkutmayin herkesin bir değil
Mom726272 Gamzii00 ben 1 ay ağrısını çektim ya 2 hafta doğru düzgün oturamadım kaç dikiş olduğunu bilmiyorum eve dikti saymıyorum canım kapanana kadar dikiyorum dedi kesi attıklarını bile hissetmedim ben ama uyuşuk olduğu halde o ipin geçişini hissettim 😑 en fazla yarım parmak boyu keserler genelde diye biliyorum
Yigitkeriminannesi Gamzii00 bugün doğum yapali 22 gün oldu benim de hala dusmediler ve hala ara ara ağrı yapıyorlar benim dikişlerim sağa dogruydu 10 günden fazla düz oturamadim bebeğimi emzirirken çok zorlandım
Annecibebekler Az önce ben bu konuyu düşünüyordum, normal olursa çok dikiş atarlarsa iyileşemezsem diye… Doğum zamanı yaklaştıkça meraklanıyorum. Tecrübelilerden dinlemek için burada kalayım.
Dilan__ Ben normal doğum istiyorum ama bir kaç bişey aklımı çok karıştırıyor bu kesi dikişi ne oluyor hanımlar hani o sıra doktor kesiyor mu tekrardan dikiş mi atılıyor korkuyorum lütfen cevap
Gamzii00 Dilan__ evet eger gerek duyarsa doktor kesiyor ama öncesinde uyusturdugunicin aci hissetmezsiniz
Gamzii00 5 tane falan değil cok fazla var benim ic ve dış dikislerim. Kızım eli yuzunde dogdu o yizden yirtiklar oluştu kanama olunca da çok fazla dikiş atildi
Fabulas 15 gün önce normal doğum yaptım 3 estetik dikişim var, abartılcak bir şey hiç yok acımıyor bile cok az başlarda acıdı💐