MercimekVeaAnnesi Kizlar 14-3 hftalk oglumu kaybettim suni sancyla dusurdum sonra operasyon gecirdm bebegimi gordum bi kac gun oluyor smdi de sutumun geldigini farkettim. Normalmi bu yasayan varmi
Alyaesmaa MercimekVeaAnnesi Bende 14+3tü galiba suni sancıyla düşük yaptım eve gittiğimde süt geldi ağlamıştım görünce kuzum iççekti bunu diye🥺
ebruliianne MercimekVeaAnnesi hakkinizda hayrlisi buymus rabbim yeni umutlar versin. insallh suni sanciyla dusuk yapmak ayni dogum gibi mi hissttiniz mi gordum dediniz nasildi herseyi olusmusmuydu sizmi gormek istediniz
Ozge2805 MercimekVeaAnnesi bende ilk kaybım 16 haftalıktı ilaçla düşük yaptırıldım , süt gelmişti ve ilaçla kesmişti doktor
2melekannesi_ MercimekVeaAnnesi Allah sabır versin canım geçmiş olsun. Ben 22 haftalık doğum yapmıştım ve sütüm gelmişti sağıyordum ben doktor ilaç vermedi ben de bilmiyordum bir süre sonra kesildi zaten
miraykizim Bende 17 haftalık bebeğimi kaybetmiştim benimde göğüslerimden süt geldi gebelik ne kadar ilerlerse lohusalık artıyormuş çok geçmiş olsun.
SerpilEsra ebruliianne tabiki dogum gibidir dahada zordur canli bebekte bebek kendisini ittiriyor cansiz bebegi dogurmak cok aci ve cok zor Rabbim yardim etsin
MercimekVeaAnnesi ebruliianne evet canim ben gormek istedim kirmadilar herseyi vardi elleri kollari parmaklari gozler burun agzi cenesi kulaklari normal kucuk bir insandi
Ozge2805 Gnz doktor bana rahmine zarar vermek istemiyorum o yüzden ilaçla düşük yaptıracağım demişti eğer parça kalırsa kürtaj ozaman olur diye söylemişti ama olmadım tabi haftası küçük olmadığı için ilaçla düşürülüyor
SerpilEsra Gnz ben 10. Hafta kurtaj olmustm ama gelisimi 8de durmustu. Dusuk yada dogum yaptirirlar kalan parca kurtajla alinir buyuk bebeklerde benim eski uvey annemde ikizlerini kaybetti normal dogurdu sancyla
Cansel0694 Gnz kürtaj o haftalarda oldukca riskli canim anne hayatını tehlikeye atmayi göze alamaz hic bi doktor suni sanci verip dogurtuyorlar mecburen 🥺
Veraninannesi MercimekVeaAnnesi ban 2defa yasaidm 20 haftalık yi ikisi yan uzanınca koltuğa kadar ıslanıyordu sütüm cok geliyordu
SerpilEsra MercimekVeaAnnesi genetik test yaptrmanizi oneririm daha fazla kayip yasamamaniz adina belki pibtilasma sorununuz vardir bende 2 kayiptan sonra ogrendm igneyle oglumu kucagima aldm cok gecmis olsun
Shnern Çok çok geçmiş olsun rabbim soğukluğunu versin . Neden peki neden kaybettiniz benimde düşük tehlikem var 13 haftalığiz bende çok korkuyorum ..
MercimekVeaAnnesi Shnern hep kanama alanim vardi icerde 7 hftaliktan beri cok siddetli kanamalar gecirdim plesenta da hep asagidaydi zaten onca igneler ve ilaca ragmen olmadi kismet degilms canim ama dusuk dogum cok zor