23101991 Hayırlı akşamlar. Kızlar şu doğum enerjisi dedikleri kaçıncı haftada başlıyor. 33. Haftadayım. O kadar yorgunluk var ki üzerimde kolum kalmıyor. Halsizlik had safhada. Doğuma kadar böyle sürmez heralde.
Yldz_sl 23101991 yarın itibariyle 38. Haftam gelen giden bir enerji yok aksine iyice ağırlaştım bende merak ediyorum ne zaman gelecek bu enerji😂 🐥
SudeSelennnn 23101991 38 haftam bitti Yarın 39. Haftaya giricem çok enerjik hissediyorum kendimi her gün doğuracakmışım gibi ama ne gelen var ne giden 🤦♀️
Ebrumihrimah 23101991 bende bitmek bilmeyen enerji var😂 37 olucam yarın 🤭 ama her iş bittikten sonra üzerimden tır geçmiş oluyor kolum kanadım kalkmıyor 🤭
Yldz_sl 23101991 bel ve kasık ağrılarım başladı doğum yaklaştıkça hareketler iyice kısıtlanıyor bence istesende enerjik olamıyorsun ya da ben olamıyorum 🙈 inşallah size gelir o enerji 🤗
23101991 Ebrumihrimah bırakın temizlik yapmayı, yemek dahi pişırmekte zorlanıyorum. Son haftaları beklemem lazım enerji için heralde.
Ebrumihrimah 23101991 sıcaklar başladı yemek yapmak işkence haline geldi Çarşamba annem gelecek dört gözle bekliyorum mutfağı teslim töreni yapmak için 😂
23101991 Ebrumihrimah Evet ya birde istahsızlıkta başladı bende, sıcaklardan olmalı. Ne güzel anneniz gelecekmiş, yardımcı olur size.
Ebrumihrimah 23101991 bugün hissedilen 37 dereceydi ama ben daha fazlasini hissettim resmen 🤦♀️ Sıcak yemekler canım istemiyor nerede soğuk içimi ferahlatacsk şey var onları istiyor canım
Sbnm06 @23101991 35. Haftam bitti ve bende bitmis durumdayim inanilmaz yorgunum ellerim ayaklarim şiş yemegi zor yapiyorm gece uyuyamiyorm artik karnim o kadar agir geliyorki o enerji nasıl bir duygu acaba lütfen biran önce bizede gelsin:(
23101991 Sbnm06 Evet aynen aynen. Doktorum ödem için bol yürüyüş önerdi ama inanın hiç gücüm yok iki yürüyim nefes nefese kalıyorum. O yüzden o enerjiyi dört gözle bekliyorum.