busrabllk Kghkflfk aynen öyle mlsf tekme atardı ederdi şimdi yok ıns birşey yoktur bebeğiniz cinsiyeti ne
aysnozkn2 Kghkflfk 23 haftalığım bende kızım maşallah harekete devam oğlumda çok hareketliydi hala öyle 😅 oğlum sağolsun 2 kg alabildim 😅
Kghkflfk mucizem09_ ay ne kadar güzel keşke bende senin gibi olabilseydim.. yemen içmene dikkat ediyor musun
mucizem09_ Kghkflfk cok istahli bi yapim yok ama hicbirseydende kesmedim tatli hamur isi aburcubur abartmadan yiyorum zaten hemen tıkanıp kaliyorum yani az ve öz yiyenlerdenim ben biraz 💞sen kac kilo aldin 💞😊😊😊
Kuben Kghkflfk Detaylı da perinatolog çok normal dedi. Gerçekten ekranda baktım inanılmaz oynuyor nerdeyse takla atıyor ama ben hissetmiyorum o yaptıklarını. Doktor senin hissettiklerin çok büyük çok sağlam hareketleri dedi. O yüzden bazen hareket hissetmemen çok normal dedi.
Kghkflfk Kuben burda bi arkadaşada doktor şey demiş oda insan sonuçta hergün keyfi olmuyo bazen durgun olabilir demiş😀😀😀
aysnozkn2 Kghkflfk bence normal benim oğlum karnımda aşırı hareketli olunca çok hareketsizlikten korku olmadı ama kızım daha sakin özellikle akşam yatınca biraz kendimi dinliyorum illaki bi kıpırdanma oluyo olmazsa bi parça çikolata bebeği hareketlendiriyor deneyebilirsiniz
-ilk-gebelik Kghkflfk aa benim de bağırsaklarda sprun var deneyeceğim cok teşekkürler . Yürüyüş evet ya sanırım bana da şart . Uc gün pilates yapıyorum ancak yeterli olmuyor ani kilo alımım başaldı
Kghkflfk -ilk-gebelik pilates yapmadım ben hiç evde yapmaya korktum yanlış bi hareket yaparım diye. Son 2 hafta yürüyüşe başladım hemen farketti. Ama inanılmaz derece yiyyorum iştahım aşırı açık. Tuvalet sorunun varsa bide sabah aç karnına activia shot var onun sadesinden iç çok işe yarıyo kahvaltı sonrasıda türk kahvesi ve soda direk rahatlıyosun
-ilk-gebelik Kghkflfk onu da deniyeyiö canım cok teşekkür ederimm🌺 evet yürüyus cok iyi gelmiş size hemen farketmiş maşallah🧿
Kghkflfk mucizem09_ ben yemeden duramıyorum kendimi tutamıyorum gebelik şekerim çıkarsa diyet nası yapıcam hiç bilmiyorum
mucizem09_ Kghkflfk ama her cok yiyen her kiloluda cikmiyorki bazen zayiflardada cikiyor canim cagimjzin hastaligi o bu diye ayirt edilmiyor srtik 😊😊💞
Nrsh08ilkbebegim Kghkflfk maşallah güzel geçiyor oğluşum anca annesini tekmeliyor çok güzel bir his içinde bir canlı Rabbimin mucizesi 😍 sabırsızlıkla yavrumun doğacak gününü bekliyorum sağlıkla sıhhatle gel oğlum ..
pitircikannesi nazkeve evet benim de bacaklarım ağrıyor kalçam tutuluyor belli bi saat uyuduktan sonra😔 dönüp duruyorum sürekli. Bu arada ben de kaç gündür hareketlerini hissedemiyorum ya korkuyorum o yüzden. Zaten pimpirikli biriyim
Byzz Ben 24 haftaya giricem 22nin sonlarinda Lekelenmem oldu doktorum progestan iğne yaptı ve ilacını verdi sabah akşam tok karnına içiyorum ama lekelenme hala devam ediyor benim gibi olan var mı acaba.
pitircikannesi Kghkflfk benim de bu kaç gündür hareket etmiyor ben de korkuyorum 😔 bi de alaturka lavaboda, lavabomu yaparken sanki mesanem bastırılıyor gibi hissediyorum. Çok baskı oluşuyor niye bilmiyorum ya
Kghkflfk pitircikannesi o bendede oluyor ama wcde değil hep sanırım bebişler büyüyor diye baskı yapıyo