iremgun kaybınız için çok üzüldüm 😔 Allah kimseye evlat acısı vermesin, doğmamış olsa bile onlar bizim evlatlarımız oluyor o duyguyu yaşıyoruz 🌸 gelelim listeye, ben öyle çok bir liste yaparak alışveriş yapmadım ama aldıklarımı yazayım hemen 😌
2 adet 5′li hastane çıkış seti
4 adet 0-3 aylık alt üst takım
10 adet 0-6aylık soket çorap
3 adet eldiven(ki çoğu anne bunun yerine çorap kullanıyor o yüzden çorabı çok aldım😁)
3 adet şapka
6 adet 0-3 ay zıbın
3 adet 0-3 ay tulum
5 adet tek alt
8 adet önlük
3 adet battaniye
2 adet örgü battaniye
1 adet kalın battaniye
1 adet uyku seti
1 adet pike seti
Banyo küvet seti
Banyo havlusu
Bebek bakım set (tırnak makası,tarak, ateş ölçer.. vs ihtiyaçların bulunduğu)
anne-bebek bakım çantası
kendime hastane çantasına koymak için iki adet önü düğmeli pijama takımı ve emzirme sütyeni-atleti..
göğüs ucu gümüş kapak aldım, çok faydasını gören duyduğum için.
örgü olarak; yelek, hırka, tulum, süveter, patik, atkı-bere.. çeşitli şekilde bunları ördüler 💙
öyle büyük oda yapmayı düşünmüyorum, dolap aldık 3 kapaklı gardırop olarak onun yeteceğini düşünüyorum. Eşimin sürekli tayini çıkan bir mesleği olduğu için çok yük olmaması için de park beşik alacağız ❤️
bebek arabası için de kabin boy almayı düşünüyorum ki bunu travel sistemli bebek arabasından daha çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar, puset almayı düşünüyorum hastane çıkışında faln kolaylık sağlıyor ☺️
Alacaklarım kaldı daha;
bebek bezi,
depend,
Göğüs kremi,
bebek bakım kremi şampuanı..
şuan aklıma gelen bunlar canım 🌸
giyim olarak daha bebeğin iri mi yoksa küçük yapılımı olduğunu doğumda öğreneceğim için çok da bişey almak istemiyorum. Genel eksiklerini giderecek kadar aldım. Zamanla alınır diye düşündüm. Evden çıkamazsam bile artık internet aracılığı ile çok da güzel alışveriş yapılıyor 😁