Gizemcetinn Of kızlar ben sigara bağımlısıyım bırakmaya çalışıyorum doktorlar tabiki önermiyor ama en fazla bir iki tane çok isterse içebilirsin dedi. Sizler ne durumdasınız
Busenurgzgn Gizemcetinn bende kullanıyorum malesef istedim bırakmayı ama bırakmadım, abarttığım oluyor bazen olmuyor napıcaz ben de bilmiyorum artık
Haticehasan7 Gizemcetinn içiyorum bu laneti maalesef çok stresli sıkıntılı süreç geçiriyorum sürekli ağlama krizleri yaşıyorum sigaraya verdim kendimi bebeğim için endişeleniyorum ama tutamıyorum kendimi 😭
Busrasener43 Gizemcetinn bırakamıyorum 1 2 tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum keşke bırakabilsem azaltabildigim bukadar malesef
Mom789 İlk 3,5ay falan hiç içmedim sonra geri başladım 34.haftadayim devam malesef heleki geçtiğimiz 2 ay sıkıntılı donem yaşadım o zaman günde 10 içtim valla o sinir stres ile insallah sorun olmaz ama nefes darligim var açıkçası bu haftalarda
Gizemcetinn Mom789 umarım sağlıkla alırsın çocuğunu kucağına hep dedim hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakıcam sigarayı olmadı yapamadım
Gizemcetinn Busenurgzgn hep dua ettim allahım tiksinirdir beni bir sürü şeyden tiksindim sigaradan tiksinmedim
Gizemcetinn Bebek4545 bende öyleyim bir arkadaşım bana her çektiğinde 1 dakika nefessiz kalıyor demişti aklıma o geliyor ağlaya ağlaya içiyorum sinirlerim bozuldu artık
Kaya13 Bende aynı dertten muzdaribim.. vicdan azabı çekiyorum gece diyorum ki yarın içmicem ama kahvaltıdan sonra elim arıyor 😔
Bebek4545 Gizemcetinn hayır canım 1 dk nefessiz kalma gibi bir durum yoktur sanmam tabi ki zararlı ama engel olamıyorum
gulsennozkann Ben de sizler gibiyim bazen istemiyerek bile içiyorum canım sıkılıyor sigara yakıyorum oturuyorum sigara yakıyorum mutfakta iş yapıyorum sigara yakıyorum bana aktivite gibi geliyor keşke bırakabilseK
Gizemcetinn gulsennozkann zaten hayatımızda kapladığı yerden dolayı bırakmıyoruz. Mutluyuz yakıyoruz üzgünüz yakıyoruz bulaşıklar bitti yakıyoruz temizlik molası yakıyoruz çay yanı yakıyoruz arkadaşlarla muhabbet yakıyoruz
Gizemcetinn Ilaydakosevende içiyorum biraz vicdanımı rahatlatmak için yoğurt süt falan tüketiyorum işte ne kadar işe yararsa kandırıyorum kendimi
gulsennozkann Gizemcetinn evet yani bide o kadar ağır gecırıyorım ki hamileliğimi yine yakıyorum elimden dusmuyor bak sımdı yine aklıma düştü yine yakıcam
Minikmucizem10 Bende cikolata kisti vardi ne yapsak olmuyodu en son tup bebek denemek ici tahlilleri yaptırırken bu ay hamile olduğumu öğrendim hep diyodum hamile oldugum gun birakicam diye ama malesef midem bulansada içiyorum lanet şey 😔