Aysungzen Aranızda varmı doğum yaptığı hastahaneden hediye alan 🤔 çok duyuyorum aynı hastahane bile olsa bazıları verdi diyo bazılarına verilmiyor 🤷♀️ Çam sakuraya takipliyim de şuan bi bilgisi olan veya daha önce alan var mı?
buglemmom99 Aysungzen hediye değince para vs veren hastane görmedim bi çanta içinde bebek bezi ıslak mendil bez pişik kremi göğüs pedi göğüs kremi süt saklama poşeti verilmişti bize
Ldy Aysungzen ben iki yıl önce Fatih medicalparkta sezeryan olmuştum ve inanılmaz memnun kalmıştım . Çıkarken mustela minik setlerinden 5 6 set mama bez falan vermişlerdi baya
Aysungzen Eda319 bebek bakım çantası tarzı mustela nın banyo seti gibi bi çok şey veren hastahaneler oluyormuş biliyorsunuzdur mustela biraz pahalı 😃
Aysungzen midekoruyucu bebek bakım çantası gibi bi şey ama içinde birsürü ürün oluyo ama bi tanıdığımız nasıl yaptı söylemiyor ama özel hastahanede doğum yapmıştı durumları normal belge falan hazırlamıştı durum kötü falan yüklü bi miktar ücret almıştı
Aysungzen buglemmom99 aynen bunlardan bahsediyorum bi de bi akrabamız annesi hastahanede oda temizleyen biriydi doğum yaptığı hastahaneden yardım almıştı nasıl yaptı bilmiyorum ama yüklü bi miktar yardım da bulunmuşlardı
Annecik_ Aysungzen evet 2017 de doğum yaptığımda İzmir Kent Hastanesinde yaptım. Minik bir pakette mini boy Mustela set ve prima premium care bez hediye etmişlerdi.
buglemmom99 Aysungzen hastaneden süt parası almıştır hastane kimseye yardım olarak para vermez kolay kolay
Papatyya Bnde fıyat bılgısı sordugumda zıbın takımı hadıye edıyruz dedılerdı 🤣 ama çntalı çantasız işte kaç parça fıln bılmıyrum