midekoruyucu BlueButterfly canım burda bebek baya büyümüş görünüyor, 6-7 haftalık varsa ordan bakıp tahminde bulunayım 🤗
midekoruyucu adegh doğrudur ben de öyle çok anlamıyorum kendi çapımda çözmeye çalışıyorum gerçekten 🤭
Aycapkr midekoruyucu midekoruyucu fakat ben şimdi üye oldum fotoğraf eklemeyi falan bilmiyorum nasıl ekleyebilirim
Gulceefe-00 midekoruyucu https://resimyukle.io/r/YEskPbQY9y burada 6 haftalik ultrason karından çekildi. Yorum yaparsanız sevinirim. Merak ettim acaba tahmin tutacak mı cinsiyeti öğrendiğimize.😃
midekoruyucu Gulceefe-00 teoriye göre kız 🙈 ben de en çok bunu merak ediyorum acaba tutacak mı diye 🙈 Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah 🤗
Didemmmmm midekoruyucu teşekkür ederim canım karından Çekildi 🙏🧿 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
midekoruyucu BlueButterfly bana çok büyük göründü 🙈 eğer 7 haftalık ve karından çekildi ise kız, vajinal ise erkek 🤗 Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah 🤗
sltn011 midekoruyucu banada bakarmisin 7 haftaligim burda 
Kubra112233 midekoruyucu çok teşekkürler 😍 bide bişey soracagım resimden nasıl anlıyosunuz sağda yada solda olduğunu
midekoruyucu Kubra112233 ultrason fotoğrafında plasentayı bulmaya çalışıyorum canım her zaman göremeyebiliyorum veya yanılıyor olabiliyorum bı işi çok iyi yapıyorum diyemem 🙈 sadece tahmin ediyorum
midekoruyucu Zeydgoktug teori plasenta konumuna göre cinsiyeti belirliyor ve bunun için 6-7 haftalık fotoğrafa bakılmasının gerekli olduğunu söylüyor. Sonrasında plasentanın konumu değişiyor ve yanlış sonuç veriyor 🤷🏻♀️
midekoruyucu sltn011 ultrasonda kese etrafı o kadar parlak ki 🙈 plasentanın nerede konumlandığını gerçekten göremiyorum canım şimdi bişey söyleyip umutlandırmak istemiyorum yanlış anlama olur mu 🤗 Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah 🤗