KubraAydin Kızlar soğan kürünü kullanıp memnun kalan var mı kullanıp hamile kalanlar oluyormuş birde ne zaman başlanıp kaç gün içiliyor
Sareliidunyam KubraAydin ben soğan kürü kullandım olmadı. Brokoliyle oldu. Tüp Bebek yaptıracağım ay hamile olduğumu öğrendim
umaydurununannesi KubraAydin ben adetım bıttıkden sonra basladım 14 gun sbah ac karna ıctım gunluk taze olarak kaynattım o ay hamıle kaldım suan 32art4 gunluk hamıleyım
[silindi] KubraAydin bi yakınım soğan kürüyle hamile kaldı bi yakın arkadaşımda incir kürüyle İbrahim Saraçoğlunun videoalarini izleyebilirsiniz orda bilgilendiriyor.
23101991 KubraAydin bende pko vardı. Soğan kürü yapmıştım, ama olmadı. Aradan 6 ay sonra bir daha denedim soğan kürünü, ama sıkı bi diyete de girmiştim o ay. Ve o ay hamile kaldım. Bilemiyorum soğan kürü fayda etti mi ama pko için tavsiye ediliyor.
Bebek9898 Sareliidunyam @Papatyamisali12 bak arkadas ne yazmıs Sen denedin mi💜 belki tüp bebek öncesi işe yarar 🤲💜
Papatyamisali12 Sareliidunyam [url=https://resimyukle.link/i/rXNro][img]https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/rXNro.jpg[/img][/url] Burda yazan kür mü canım
Sareliidunyam KubraAydin Saraçoğlunn tarifi tıkalı tüpleri açıyor rahmi temizliyor. Her gün 7-8 çiçek brokoliyi 5 dakika kaynatp suyunu içtim ve aynı gün testere dişli aslan pençesi içtim kesintisiz 1 ay hiç ara verilmeyecek. 26. Günümde hamile olduğumu öğrendim. Hiç aklımda yoktu hamilelik çünkü doktorum normal yolla olması imkansız demişti. Tüplerim tamamen tıkalıydı benim.
Papatyamisali12 Bebek9898 aa cok sağol canm hayir hic denemedim 😍🤲🏻@Sareliidunyam bana da bilgi verir misiniz nasil kullanilabiliyor? Doktor bana da tüp bebek dedi. Erken menepoz amh düşük😔
Sareliidunyam Papatyamisali12 Saraçoğlunn tarifi tıkalı tüpleri açıyor rahmi temizliyor. Her gün 7-8 çiçek brokoliyi 5 dakika kaynatp suyunu içtim ve aynı gün testere dişli aslan pençesi içtim kesintisiz 1 ay hiç ara verilmeyecek. 26. Günümde hamile olduğumu öğrendim. Hiç aklımda yoktu hamilelik çünkü doktorum normal yolla olması imkansız demişti. Tüplerim tamamen tıkalıydı benim. Bende de erken menopoz vardı. Hiç adet olmuyordum. Ama Allah işte. Dene mutlaka.
Sareliidunyam Gulcan06 Saraçoğlunn tarifi tıkalı tüpleri açıyor rahmi temizliyor. Her gün 7-8 çiçek brokoliyi 5 dakika kaynatp suyunu içtim ve aynı gün testere dişli aslan pençesi içtim kesintisiz 1 ay hiç ara verilmeyecek. 26. Günümde hamile olduğumu öğrendim. Hiç aklımda yoktu hamilelik çünkü doktorum normal yolla olması imkansız demişti. Tüplerim tamamen tıkalıydı benim.
Papatyamisali12 Sareliidunyam cnm bnde testere dişli aslan pencesi ictim civan percemi hayit tohumu hepsini kullandım 😔 henüz gebe kalamadım bu brokoli kürüne adetlimi baslaniyor? Bugn 1. Günümdü hemen baslym oyleyse eyer
Papatyamisali12 Sareliidunyam bencede öylesi daha mantikli pratik bende basliyim. Yaa valla iyiki etiketledin beni canımsın @Bebek9898 ❤❤
Sareliidunyam Papatyamisali12 evet başla ama testere dişliyi iç ikisi aynı gün. Daha etki ediyormuş. İnşallah seninde Olur