Arifeozturk Kızlarsuu hamilelikte ayva yemek 1) bebeğe Gamze yapar mı yapıyorsa nasıl yapmamız laZm yedikten sonra yendiğimiz elle mi bastırmamız lazım yanağımıza 2) vücudunun herhangi niyetine dokunursan bebekte iz yapar mı 😅😅
mlkkk Arifeozturk valla eğer yaparsa benim bebeğimin yanağı komple Gamze olacak Hamileliğimin başımdan 20haftaya kadar hep ayva yedim denemek içinde hep parmağımla bastırdım şimdilik ultrason görüntülerinde Gamze yok😂
Mavi34 Arifeozturk aaaa ayva gamze mi yaparmış 😊 Çok faydalıymış bebeğe güzellik katarmış diye okudum hic sevmedigim halde zorla yiyorum bende
Elbet-birgun-kavusacagiz Arifeozturk gamze kas eksikliginde olur. Ayvada kas eksikligi yapmiycagi icin o hurafe🤣
Aysun1983 Arifeozturk ablam deli gibi ayva yedi ama Gamze yok 😀 arkadaşım da yedi onda da yok ama güzel oluyorlar bence
Arifeozturk mlkkk Gamze’yi çok severim bnde şimdi aldım ilk ayları hamileliğimin yiyorum elimle de bastırırsam yanağıma bebekte leke yapar mı diye merak ettiğimden yapamadım bi türlü 😄
Arifeozturk Mavi34 bnde yemeye başladım evet Gamze yapıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum güzellikte katıyor bebeğe çok faydalı 😍🥰🥰
mlkkk Arifeozturk hurafe bunlar ben ihtimal vermiyorum olursa da rastlantı okur mantıpındayım ama yinede denedim 😅
Burcu4135 Arifeozturk annem cok söyler sana hamileyken cok ayva yedim gamzen oldu diye ama ben cok sanmıyorum onunla ilişkili oldugunu. Ayrıca gamze diye herkesin ölüp bayıldıgı sey doku kaybıymıs yani tıpta cokda iyi birsey degil 😁
esraizmirli Arifeozturk ben denedim annem bana denemiş iki yanağımda da gamze var birinde 1 tane diğer yanağımda 3 tane 😂 oğlumda denedim doğana kadar ayva yedim ayvalı ellerimi yanaklarıma sürdüm sonuç yok yani gamze yok😂😂