Duygus97 Kızlaar iyi akşamlar 🥰 İnşallah rabbim nasip ederse kızımız olacak birçok isim düşünmüştük ama şuan aklımızda Zeynep ismi var ben rüyamda gördüm hem de eşimin anne annesinin ismi. Ama Zeynep ismini direk olarak söylenmesini istemiyorum yani ikinci isim olsun istiyorum önüne nasıl uygun Bi isim koyabiliriz önerileriniz var mı teşekkür edermm❤️❤️
Dua35 Duygus97 Zeynep Erva ,Zeynep Dua 🌸benimde inşaALLAH kızım olucak Latife Zeynep ismi bu ismi koymasaydım Zeynep Erva yada Zeynep Dua koyucaktım,sağlıcakla gelsin Zeyneplerimiz inşaALLAH 🙏🏻🌸
Duygus97 Dua35 inşallah canım isimleriyle yaşasınlar 😍🤲🏻 esim biraz sacma sapan isimler istiyordu bende Zeynep E ikna ettim hem annesini de kırmak istemedi kayınvalidem de koysanız hosuma gider falan dedi 😀
Duygus97 Dua35 bence de ahirette isimlerimiz ile çağırılacakmışız duyduğum kadarıyla tam bilgim yok ama. O yüzden anlamlı Bi isim olsun istedik inşallah sağlıkla doğsun lar 🤲🏻❤️
Deniz-Demirin-Annesi Duygus97 İdil Zeynep de olabilir bence çok hoş ama soyadınızla uyumuna da dikkat edin isim koyarken 😊
Duygus97 Deniz-Demirin-Annesi evet bir de o var kız kardeşim de evrensel Bi isim koyun Baska ülkeye giderse söylenmesi kolay olsun diyor 😀 teşekkürler 🌺
Mry1054 Duygus97 merhaba canım, bizim de öyle bir durumumuz var. Ben hep Ayşe istedim oldum olası eşimin de anneannesinin ismi 🌸 ama eşim sadece Ayşe olmasını istemediği için yanına bir de Beren koyacağız ☺️🌸 Zeynep tek başına da güzel bir isim bence ama yanına Gülce-Nisa-Cemre-Tuğçe gibi isimler yakışabilir 🌸🎉 sağlıkla kucağına alman dileğiyle 🌸🙏🏼
Duygus97 Mry1054 benim eşim de sadece Zeynep kabul etmiyor Zeynep Ada olsun istiyor ama herkes Zeynep der ben ismi ne kadar sevsem de biraz yeni Bi isim olsun istiyorum aynı zamanda. Ama Zeynep isminin önüne yakışan Bi isim bulamadım. Teşekkürler siz de inaşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌺❤️