Gyyildiz Kızlar merhaba🤗 yarın 14+3 te cinsiyet için doktoruma gideceğim tahminde bulanacak eğer yavrumda gösterirse😂 12+6 da erkek 13+3 de kız denilsede henüz kesin bir tahmin olmadı yarın belki gösterir diye umuyorum ama net olarak 16-17 de öğrenilsede doktorum yarın için bir bakalım demişti. Benim sormak istediğim cinsiyeti 14. Haftada öğrenip daha sonra değişen yada aynı devam edenler kimler ne şekilde oldu acaba? Şimdiden teşekkür ederim❤️
deletedmom40 Gyyildiz ben 13 14 gibi öğrendim 12 de olabilir tam hatırlamıyorum doktor direk fotoğrafını çekti al dedi erkeklik organı eşime doğunca kız falan derlerse inanma bak kanıtı dedi güldü hatta o kadar net konuştu
Zehirlizakkum87 Ben 12. Haftada erkek olduğunu öğrendim 16.haftada %1500 erkek dedi doktor o kadar emindi sanırım bebeğin net göstermesine bağlı bizimki çok netti bi de ayrıntılı da kesinleşir diyorlar
Melahat38 12.haftada erkek olduğunu öğrendik. 22 haftalığız değişmedi cinsiyetimiz. Oğluşumu bekliyorum 💙
Gyyildiz Bana da 12+6 da cıkıntı var %60-70 erkek dedi 13+3 te de yine çıkıntı var ama kıza da benziyor dedi işte yarın belki öğreniriz diyorum ama yanılma payı olabiliyor mutlaka 🤗
Kkaplan Gyyildiz 12. Haftadayken erkek dedi doktorum şuan 30. Haftadayız hala erkek diyo ve biz bile görüyoruz küçük pipişkoyu 😍 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah