Minikkelebekrg tugbaaltuner kaçıncı haftadasınız? Benimde ishal kabız arası değişik bi durumum var durmadan tuvaletim gelmiş gibi bi his oluyo gittiğimde ise yapamıyorum hep şişlik yapıyo ama olmak kolay değil…
co2041 tugbaaltuner ben de aynı durumdayim içtiğim demir ilacı için herkes kabızlık yapıyor diyor ama benim ishalimi azıcık da olsa kesmedi hiç bı sey fayda etmiyor
denizali_ meraklianne1 bende keçi sütüne alerjim var doğuma 1 hafta kaldı zaten o kadar kötüyüm ki Allah düşmanıma vermesin sabahtandır ne ağırla yaşıyorum :(
Kimkibu tugbaaltuner ayy sorma bir kabız oluyorum ölüyorum sonra bir sbah kalkıyorum koşa koşa wc ye ishal olmuşum🙄 hamilelik boyunca bir orta yolu olmadı resmen🙈
kaderelmci tugbaaltuner muz haşlanmış patates falan denediniz mi çok kabız olmak ve çok ishal olmak da iyi değil diye biliyorum hemoroidi tetiklediği için bi doktorunuza danışın belki bir çözüm sunar size
orkide21 tugbaaltuner ay ben hamileliğimin başlarında hep ishal oldum hep su gibi inanılmazdı diğer hamileliklerde de olur mu acaba ya