0267 Merhaba hanımlar, Ankara’da gidebileceğim Kızılay çevresinde detaylı ultrason yapan hastane biliyor musunuz? Ben buraya yabancıyım bir yer bulup gidemedim sizin memnun kaldığınız yer varsa söyler misiniz rica etsem.
gullcannn 0267 Canım Kızılayda değil ama Çankaya da cukurambar da o da yakın oraya. Gülhiz Karataş var ben doktorumun önerisi ile gitmiştim kendisine. Fiyatı 400 Ankara daki çoğu yere göre uygun ve işinde çok başarılı ben çok memnun kalmıştım. Istersen internete adını yazinca çıkar. İnstagramda da var yazarsaniz cevapliyor
gzddrr 0267 Ben de Çukurambar tarafında olan Ali İpek’e gitmiştim tavsiye üzerine. Çok da memnun kaldım
Hi2018 0267 canım ankarada Eyüp ekici Ali ipek veya Güliz Karataş. Bunlardan birini seç üçüde işinde çok iyi İnternette adresleri var muayene hanelerinin
Parla_ 0267 Esatta Sinan Tan var. Doktorum onu önerdi ben de ona gideceğim. Fotoğraf video veriyor. 480 lira dediler
Jewerly Kızılay civarında bilmiyorum ama ben cukurambarda ali ipek e gitmistim ilk gebeligimde, su an ikinci gebeligim tekrar onu tercih edecegim
0267 gullcannn teşekkürler canım hemen insagramdan buldum istek gönderdim ama hangi hastanede çalışıyor klinik mi nedir acaba?
Sumak gullcannn Bende yeni randevu aldım gülhiz hanımdan 500 lira olmuş muayenesi namını çok duydum doktorumun önerisiyle gidicem bakalım
gullcannn 0267 Hastane değil kendi muayenesi var plazada. Sen direkt maj at. Ama bazen görmüyor iletişim numarası yazıyor ya. Orayı arayınca sekreteri tüm bilgileri veriyor. Şu zaman gel şu şekilde olacak falan istediğini sorabilirsin
0267 Çok teşekkür ederim canım. Sen sadece 400 verdin değil mi ayrıca muayene ücreti de veriyor muyuz o ne kadardı acaba? Çok sordum kusura bakma canım
gullcannn 0267 Yok canım estağfurullah. Ayrıntılı ultrason muayenesi vs hep icinde 1 kere gittiğinde hepsini bir arada yapıyor sadece 400.
gullcannn 0267 Hatta ne yapıyor sana anlatayim. Benim ortalama 40 dk kadar sürdü ultrasonum.Bebisin tüm organlarini inceleyip gösterip anlatmisti. Kalbinin odaciklarindan beynine cigerleri böbreği. Dudağı ve damaginda yariklik varmi bakti gösterdi. Burnuna. Elleri ayaklari kolları bacaklarini ölçtü egrilik varmı bakti. Kaburgalarini bile saydi. Midesine bakti tok gelmemizi söylüyorlar zaten. Bak bebekte yemis midesi dolu mesaneside dolmus böbrekleri iyi çalışıyor dedi. A dan zye aklıma daha gelmeyen herşeyi incelemisti baya sürüyor zaten en küçük ayrıntı ellerine parmağına kadar bakiyor. Eğer bebeği tam iyi göremezse pozisyonu uygun değilse yürütup geri içeri aliyor. Sonunda da renkli ve renksiz videoları fotoğrafları cdye attilar ben flashada attirdim. Sonra renkli güzel fotoğraflarından cıktı yapıp verdiler. Birde rapor hazırlamisti doktoruma göstermek için.
0267 gullcannn çok teşekkür ederim canım inşallah fiyatı değişmemiştir..sen ne zaman gittin acaba? Bende hemen yazdım insagramdan hafta içi de arayıp randevu alacağım nasipse.
0267 Eylul0652 bende zaten bu 500 den aşağı fiyat verince şaşırmıştım ama baksanıza fiyatları yükselişe geçmiş bile 🤢
gullcannn 0267 Bi ara yinede ben şubatta yaptırdım okadar yukseltmesi bilemedim yani çok uzun süre olmadi
0267 Eylul0652 tabiki yazarım ama bende 28 ine 20. Haftaya giriyorum yani ayın 28inden sonra yazarım buraya da.simdiden ben bulmak istedim hastaneyi çünkü normalde devlet Hastanesi’ne gidiyorum ulturason için uygun günü ayarlayıp devletten randevu almak için erken bakıyorum.
Nasip_kismet Kizilay da Lokman hekim akayda gulenay gencosmnoglu turkmen perinatolaji doktoru var oraya gidebilirsn .
0267 Nasip_kismet ya lokman hekimi herkes önerdi falan ben bir türlü bulamadım adresini. Ben lokman hekim yazıyorum hep aktar çıkıyor