Cananslife 16 haftalık hamileyim yüzümde lekelenmeler başladı ufak ufak, kullandığınız leke kremi varmi tavsiye edebileceğiniz 😊
Kdk Cananslife leke kremi değilde evde bile olsam güneş kremi kullanıyorum. Ekran ışığı bile leke yapar diye okumuştum daha önce. Oyüzden yüzümü bu şekilde korumaya çalışıyorum
ecemp161013 Cananslife hic bir seyle uğraşmadan direkt eczaneden MADECASSOL al derim ağzımın kenarlari goz kapaklarim desen desen olmuştu iki kez sürdüm gecti bide bepantolle nemlendir mis gibi ikisini bi yerde karıştırıp kullananda var hamilelikte sonra daha da düzenli kullanmam porselen gibi yapıyor cidden araştır bak istersen
Taze_gebe ecemp161013 madecasol çok severim peki hamilelikte sakıncalı vs durumu var mı acaba sormuş muydunuz siz hatırlıyor musunuz benim de burun üstüm ve kaşlarımın üstü çerçeve oldu kahverengi bembeyazım güneş kremi hep sürüyordum ilerliyor koyulaşıyor 😫
Cananslife Askiletotomsu zaten daha 16 haftalık güneş kremim vardi ama kullanmamistim simdi sart oldu🥴
ecemp161013 Taze_gebe sordum sıkıntı olmaz dedi doktor ve sıkıntı olmadı da ama yine ger ihtimale karşı hergun sürmedim iki günde üç günde bir falan sürdüm hemen ise yaradı zaten bide bepantolle gun içinde nemlendirdim hep 🌸
Kghkflfk Cananslife biodermanın yeni bi güneş kremi çıktı eczanelerde mevcut hamileler için özellikle yapılmış onu tavsiye etti bana eczane ama biraz pahalıydı
susam_18 Benimde başladı 16 da griptim güneşte oturdum 🤣 Araştırdığımda solante pregna hamileler için olanı gördüm. Doktoruma sordum o da drekt bu markayı önerdi. Eczaneden 180 tl ye aldım.
Zehra-Arda Cananslife solenta pigmenta diye bir leke kremi var aynı zamanda güneş kremi de bana doktorum önerdi çok iyi bir krem tavsiye ederim canım
Emsare Leke kremi kullanmak zararlı bu dönem de sadece güneş koruyucu ile yenilerin gelmesini engelleyebilirsiniz