Oznurmsty Kızlar benim adetim 3 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı hemen kan testi yaptırdım 749,2 çıktı sonuç Sizce hamilemiyimdir henüz bi doktorla görüşmedim ama çok heyecanlıyım araştırma içindeyim yardımcı olurmusunuz?
2melekannesi_ Oznurmsty 5 ve üzeriyse hamilelik var demek canım hayırlı olsun hamilesin 🤗 iki gün sonra tekrar kan ver %60 artması lazım betanın
Semiha_ Oznurmsty düzenli artış sağlaması gerekli 2 günde bir kan verin 2 katı artması gerek hayırlı olsun
Elbet-birgun-kavusacagiz Oznurmsty k.bakmayin ama hic bi bilginizmi yok laf olsun diyemi soruyosunuz.. deger yaninda yazan gebelik degerlerinidemi hic gormediniz… Tabiki hamilesiniz. 🤷♀️🤷♀️
umyahsen Elbet-birgun-kavusacagiz yaa ne gerek var böyle bişi söylemenize şimdi. Heyecanlı insanlar. İstediği bişi olduğu için yazmış sormuş niye yani. Bunda bile biişi arıyorsunuz ya pes doğrusu
Elbet-birgun-kavusacagiz umyahsen heyecan baska bisey 750 cikan bi betaya hamilemiyim demek baska bisey (beta 10 20 30 cikmamis 750 cikmis) Sonuc yaninda zaten pozitif yazar o yazmasa bile kağıtta yazan referans araliklarinda anlar yani gebe oldugunu
Aysobaciniz Oznurmsty benim 726.7 idi 4 haftalık demişti değere göre hamilesiniz allah hayırlı etsin inşallah ❣️ ama pazartesi salı tekrar kan verin artışına baksınlar canım
mlkkk Oznurmsty evet hamilesiniz iki günde bir iki kat artacak şekilde hesaplayın 3000üstü olunca kadın doğuma gidin keseyi görürsünüz tekrar kan vermekle uğraşmayın 4gün sonra 3000olur ama garanti olsun diye 5gün sonra direk hastaneye gidin sağlıklıysa keseyi görürsünüz inşallah 😊
Oznurmsty Elbet-birgun-kavusacagiz soruyu saçma bulduysan yazıp cevap vermek zorunda değilsin doktor muayenesine gidemediğim için benimle aynı sonucu görenlerden fikir istedim ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve meraklıyım bildiğim kadarıyla 5 haftalıkken kesede gözüküyor hayal kırıklığı yaşamamak için 5. Haftamın dolmasını bekledim bu aradada araştırma ve fikir arayışına girdim silah zoruyla konuşturmuyorum seni gereksiz yargı yapacağına görmezden gel senden cevap bekleyen kişilere cevap ver