Aysobaciniz Kızlar İstediğim bebek arabası Trendyolda indirime girmiş ama kararsız kaldım. KANZ Y-GO ve KANZ X-GO ikisi arasında kaldım alan kullanam var mı acaba ? Varsa bilgi verirmisiniz 🥰
mavipinokyo Aysobaciniz bende kanz i-go düşünüyorum 3600 tl normalde ama 2000 tl ye inmiş ama y go mu xgo mu dye sorarsaniz xgo derim ben
Aysobaciniz mavipinokyo teşekkürler x go sanırım daha mantıklı gibi. i-go travel sistem arabada çok yer kaplıyor o yüzden tercih etmedim ben
mavipinokyo Aysobaciniz xgo da i-go dan daha ağir bende o yüzden tercih etmedim bizim arabamiz baya geniş sorun olmaz o yüzden 😊
Aysobaciniz mavipinokyo aa öylemi ben hiç mağazada bakmadım ☺️ Malum çıkamıyoruz ama araba genişse tercih edilir tabiki. Videolarına falan izledim x go tek elle falan kapatılabilior tabi canlı görmek lazım 😀
mavipinokyo Aysobaciniz x-go şase ağirliği sadece 10.5 kilo diğeri i-go 6.5 kilo yani üstlerine puset koyinca +3 kilo daha ekleniyor tabi her ikiside tek elle katlaniyor 😊 evet canli göeünce daha netlesiyor insan 😊
Aysobaciniz mavipinokyo oo neredeyse 4 kilo fark +3 kilosuda cabasıymış görüntüye aldandık 😃 yasaklar kalksında bi bakabilsek şuan sipariş vermediğime çok mutlu oldm çok teşekkür ederim ❣️