gulsennozkann Merhaba bayanlar 10+3günlük hamileyim sürekli uyuyorum sürekli mide bulantısı vücut agrısı halsizlik hiç bir iş yapmak istemiyorum benim gibi olanlar var mı 😭😭
Mavi34 gulsennozkann 12haftaya görünce benim uyku hafifledi halsizlik bitkinlik gitti çok enerjik oldum ama bulantim.artti
bagdat gulsennozkann bu haftalarda çok normal ben uykudan kapıyı duymuyodum 😅 prilam kullanmama rağmen 20 haftaya kadar bulantı kusmayla uğraştım sonra bi anda geçti rahatladım derken 25. Haftada uyku halsizlik tekrar başladı b12 çok düşmüş doktor iğne başladı şimdi toparlandım elhamdülillah
Nrcn93 gulsennozkann 7 haftalk hamileym bnde aynı senn gbiyim cnm uykum var sürekli bulantı halszlk hc bı iş yapmk istmyrm
Zehrasrkmn gulsennozkann ilk 4 ayım bu saydıklarınızla geçti hiç bitmişler gibiydi ama çok şükür azalıyor zamanla geçiyor bunlar 🥰
gulsennozkann Mavi34 çok kötü hissediyorum sanki etim suyum çekilmiş gibi çok aşırı halsizlik kafam kalkmıyor hastaneye gitmeyi bile düşünüyorum 😭
bagdat gulsennozkann kan değerlerine baktırmadıysan baktırmanda fayda var bulantı beslenmeni engelliyorsada bulantı ilacı başlar
bagdat gulsennozkann prilam sadece gebelere özel üretilmiş bi ilaç bulantıyı kesmiyor ama en azından kusmayı büyük oranda engelliyor
gulsennozkann Nrcn93 yattığım yerden kalkamıyorum sürekli ağlamak istiyorum eşimde olmasa kafayı yerdim heralde
Gururunannesi gulsennozkann bnde öyleydim . Ama 12 bitti ve ben bomba gibi oldum😂😂 Tutabilene aşk olsun. İşten güçten oturmuyorum . İsim olduğu için ama . Sadece dayanamıyorum oturmak istemiyorum 😂😂
gulsennozkann Gururunannesi bende yatmaktan başka bisey istemiyorum yatmak bile midemi bulandırıyor Allahtan tüm annelere sabır diliyorum
esever Bende 7 haftalık hamileyim. Sürekli uyku hali düzenli beslenememe mevcut.Ne zaman bitecek bilmiyorum. Korkuyorum
gulsennozkann esever ne yiyebiliyoruz ne içebiliyoruz ne yapsam mutsuz hissediyorum buda bi süreçtir inş
Dloss Ben de 7.haftaya yeni girdim. Ağzımın tadı yok halim yok bulantim var uyumak istiyorum. Ama elimden geldiğince işlerimi de yapıyorum devamlı uzanmak beni sıkıyor. Degisik bir ruh hali 😊