Aysun1990 Öncelikle iyi bayramlar herkese 16+2 haftalık gebeyim. Bel ağrılarım var ve aşırı derecede halsizlik sürekli yattığım halde cok yorgunum sizlerin nasıl geciyor?
zeynepemiromer Aysun1990 17+3 yorgunluk var biraz da bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı tabi hep değil ama ara ara :)
ATC Aysun1990 2.hamileliğim bel agrım sırt agrım çok var doktorun verdiği magnezyum ilacı bile işe yaramıyor sürekli yorgunluk ve halsizlik var oğlum oluyor 18+2 haftalıgım ilk hamileliğimde çok rahattım bu biraz zorluyor
Aysun1990 Melike 20. Haftadan sonra sol tarafta yatmamız gerekiyormuş deniyorum ama yatamıyorum hep sırt üstü yatıyorum siz?
Koliva Bende 16 haftalık ikizlere hamileyim bel sırt agrısı var ve ayriyeten el ayak şişmesi oldu neden bilmiyom
Melike Aysun1990 Valla hayatım boyunca sırt üstü yatıp uyumadım uyuyamıyorum da. Hep yüz üstü yatarım. Sol tarafıma yatınca nefes alamıyormuşum gibi oluyor mideme baskı yapılmış gibi çok rahatsız oluyorum. sağ tarafıma yatıyorum 🤷🏻♀️
Yenihesap Canım yattığın icinde oluyor olabilir biraz pilates spor felan yap modunu yükseltecek şeyler yap unutursun eşim 2 haftadır evde o kadar enerjiğim ki ondan önce yemek bile yapmaya kalkmaya üşeniyordum herşeye düşün hiç halim olmuyordu şuan çok şükür bomba gibiyim
Aysun1990 Yenihesap umarım toparlarım aslında ara ara ayaktayım ev işlerini yapıyorum eşimle birlikte olmadı yürüyüşler yapacagım bu sekilde sersemleştim 😖
Yenihesap Aysun1990 psikoloji çok çok önemli ben evde olunca mesela midem bulanıyordu anneme gidince geçiyordu müzik aç yavaş yavaş dans et güne enerjik başlamaya çalış geçer allahın izniyle inşallah 🙏
ezgikptngl 18+2 den selaaam 😄 benim ikinci gebeliğim dinlenme uyuma gibi bi şanaım yok malesef oğlum henüz 14 aylık çünkü, ama sırt ağrısı ve arada kasık ağrısı var bende de çok olmasada bazen acayip uykum geliyo birde çabuk yorulmaya başladım sanki 😑
ezgikptngl ATC sizin biraz daha kolay sanırım en azından oğlunuz anlıyodur sizi şuan benimki daaha hiç anlamıyo çok yoruyo beni 🤦🏻♀️
ATC ezgikptngl anlıyor ama asla kolay degil çöl dik başlı bi çocuk 😂 bazen kan kusturuyor ama canları sağolsun
AysezulalGvn Aysun1990 18+3 olduk bizde halsizlik var fazla ayakta durunca baş dönmesi oluyor ayrıyeten belim kalçam ağeıyor baya ee sürekli uyumasıda cabası 😂 kızımız biraz yoruyor bizi 😅