Hlyanne Cekirdekailem sene 2009 ve 2011 iki doğumumu yaptıran şehmus pala şimdi Elazığ üniversitesindeymiş doçent olmuş gitmenizi tavsiye ederim ilgili bir doktor
merve_uraz Cekirdekailem burçin beye detaylı ultrasona gitmiştim bence iyiydi baya genel olarak herkes remzi hocayı yada burçin hocayı söylüyor ebru hocayı pek beğenmiyolar
serapbttl Merhabalar ben detaylı için Burçin hocaya gitmiştim çok ilgili açıklayıcı bir hekimdi kısa sürede olumlu etki bırakmıştı ama bekleme süresi içeriden remzi hocanında iyi olduğunu genelde bir çok kişinin memnun olduğunu duydum
serapbttl Cekirdekailem ben 198 lira mı ne ödemiştim ama perinatalog olarak geçiyor birde prof diye biliyorum o sebeple diğer hekimlerin fiyatları farklı olabilir hem özel bölüm hemde ünvan farklı sebebiyle
Cekirdekailem serapbttl Eşimin arkadaşı 450 500 civarı demişti o yüzden sordum. Sen ne zaman gitmiştin peki canım
serapbttl Cekirdekailem yanlış hatırlamıyorsam 8 Nisan’da gittim ramazandan hemen önceydi yani sigortasız fiyatı olabilir veya farklı bir hastanede detaylı ultrason ücreti olabilir bu kadar yüksek değil
Cekirdekailem serapbttl Teşekkür ederim bilgi için bayağı yardımcı oldunuz. Bh hafta gideceğim insallah
serapbttl Cekirdekailem Rica ederim hayırlısı olsun. Randevu alamazsaniz saat 2 buçuk gibi orada olun sırayı bekleyin veznede size 3 diyebilirler ama siz erken gidip bekleyin sıra çok oluyor hepsi kadın doğum için farklı hekimlere bile olsa gideceğiniz hekime ne kadar erken kayıt actirirsaniz o kadar iyi olur bekleme süreniz azalır en azından
serapbttl Cekirdekailem hani şöyle öğretim üyelerinin muayesi 4 ten sonra başlıyor zaten kayıt 3 3ceyrek gibi başlıyor sıra gelir illa ki kayıt açılınca bakıyorlar diyebiliyorum ben kayıt sırasında 8.siradaydim 5 bucuga geliyordu sıra geldiğinde ama detaylı USG olduğu için uzun sürüyordu muayeneler daha hızlı ilerliyordu. Kayıt actirinca geçte olsa muayene olursunuz zaten bildiğim kadarıyla belirli kisi sayısına kayıt açılıyor.
Hlyanne Merveumut02 hayır Fırat üniversitesinde şehmus pala var yıllar önce batmanda iki doğumumu yaptırmıştı çok memnun kaldım hatta ilk bebeğimde gelişim sorunu vardı bizimle çok ilgilendi … Şimdi doçent olmuş Fırat üniversitesinde