M-r-v Daha 6+2 im ama fazla hareket edince yürüyünce kalça kemiğim de tutulmuş gibi bi ağrı oluyor. Normal mi sizce yaşayan var mı aranız da. Sürekli bi ağrı yok ama yürüdükçe hareket ettikçe hissediyorum.
Mercimegim4 M-r-v bende 6+4 üm bel fıtığı da var geceleri özellikle kalçamın üstüne ağrı giriyor rahim büyüdüğü için sinir sistemleri baskı yapıyor korkma inşallah rahat atlatırız
Eftknc M-r-v ay ilk haftalarda benim de olmuştu çok bana senin bel ağrın çok olur dediler öyle de oldu şu an 31 hafta oldu son haftalar gibi oturup kalkarken bile zorlanıyorum. İnşallah öyle olmaz kolay bir gebelik sürecin olur 🙏🏻
buglemmom99 M-r-v Şuan 13haftalık hamileyim bende Hala var dün yokuş çıktım kalçam ağrıdı süpürge açınca kalçam ağrıyor ve adam atamıyorum Doktorum olur zamanla geçer dedi ama bekliyorum
M-r-v Esincil himm demek ki ilk haftalarda olabilir. İlerleyen zamanlarda olduğunu biliyorum kese büyüdüğü için. Ama şu an minnak bi kese var etki eder mi böyle bilemedim yaşayanlar varsa bilgileneyum istedim 😁
M-r-v buglemmom99 himm geçmiş olsun kuzum sana da geçer insaallah bi önce zor ya iki iş yapmaya gelmiyor hemen dikiliyor oraya bi ağrı
Esincil M-r-v genelde erkek bebekte oluyor diyorlar 😂 ama olmayada bilir bana öyle demişlerdi gerçektende erkek bebek bekliyorum.
Okie-dokie Ayni belirtiler 10 gun falan bende de oldu. Suan daha rahatim ama yine de agriyacak diye tedirginim hareketlerime dikkat ediyorum
Kubra-mucize26 Benim de 6 haftalık:) bel ağrısı oluyor yürüdükçe artıyor arada kasık ağrısı sancısı cekiyorum inşallah herşey yolunda gider:)
Buket08 M-r-v ben 26 haftalık hamileyim ne zaman fazladan ayakta iş yapsam hem belim He kalçam fena ağrıyor 🙄 ilk zamanlar da benim de ağrıyordu çok fazla iş yapmamaya çalış ben bugün cam silme perde yıkama işine giriştim de ondan gene ağrı tuttu 😕
M-r-v Buket08 yaa cam silmeye kalkismasaydin keşke hiç ben cesaret edemiyorum pencereler isyanda şimdiden 🤭 halsizlik kaşık ağrısı bel mide derken 🙄
Buket08 M-r-v eşimle birlikte sildik yoksa bende girişmezdim tek başıma ben daha çok içeri kısımları boyumun yettiği kadar olan yerleri sildim 😊 benim de ağrıyor ama işler de aklımda kalıyor yapmayınca 🤣