2melekannesi_ Arydr123 ben de 6+0 da gittiğimde bebek 5+2 görünmüştü bu hafta doktora soruyorum haftasıyla uyumlu mu diye haftayı göstermiyor makine dedi bir de özel hastane yani doktor çok ilgisiz garip bişeydi rahatsız oldum zaten.
Arydr123 2melekannesi_ Demek seninde geç döllenme 😊 içini ferah tut ama kesinlikle vajinal baktır bence orda çok daha net gözüküyor
2melekannesi_ Zehraylmaz ayy benim bütün işaretler erkeği gösteriyor zaten hahah tabi batıl şeyler ama benim de kalbime erkek doğuyor baştan beri acaba öyle mi olacak bakalım🙈🙈
Merve6hg Benimde doktorum 7 haftalıkken kalp atışını duyamadi. Geç döllenme olmuş dedi. 2 gün sonra 10 haftalik olarak gidecegim tekrar
2melekannesi_ Merve6hg ben de geç gideceğim inşallah 9 hafta falan olsun diyorum hayırlısıyla görürüz inşallah🤗
temizelezgi 2melekannesi_ benim de aynısı oldu alttan muayenede gördü bebiş vardır kalbi bile atıyodur kendinize çoookkk dikkat edin taze anne 🥳
2melekannesi_ temizelezgi ah ne güzel 🤗 çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi şuan içerde pıt pıt atan bir minik kalp vardır 🥰🥰
Denocan33 2melekannesi_ benim 7. Haftada alttan bakıldığı halde bebek görülmemişti sadece yolk sac vardı. 1 hafta sonra hem benek hem kalp atışı gördük. Merak etmeyin.
2melekannesi_ Denocan33 ayy demekki çok olabilir bir durum bu benim de görünür inşallah hayırlısıyla 🥰
Mucizemm0101 2melekannesi_ benimde 7 haftalıkta görünmedi 8+4 te göründü kalp atışlarını duyduk canım canını sıkma herkesin aynı değil geç döllenmedir
Mucizemm0101 2melekannesi_ görürsün canım görürsün stres yapma 😊 bebek görününce zaten kalp atışlarıda duyuluyor diye biliyorum