Lezginka gullcannn ben de çok mutluyum, Ankara Daire, hemen aklıma geldin, size de Ankara çıkacağını hissetmiştim ❤️
gullcannn Alpaserdu Çok mutlu oldum canım sizin icinde hayırlısı olsun. Esimin ilk görev yeri daireydi zaten . Ankara da tanistik ben buraliyim simdide ailemin yaninda Ankaradayim. Çok korktum bunlardan dolayı gelmez diye ama geldi şükür 🥰🤲
Alpaserdu Beril55 Bizimde arkadaş Samsunlu ilk tercih Ordu yazdı vermediler sizin içni hayırlı olsun 😊
Neslihan3866 Bizde Şırnak a gidiyoruz, başka gidenler var mı tanisalim ? Ayrıca şuan orda olan arkadaşlar da yazarlarsa bize yardımcı olurlarsa çok sevinirim :)
Alpaserdu gullcannn ben ağlamaktan mahvoldum İstanbul çok istiyordum vermediler son tercih Ankara verdiler 🥲
Neslihan3866 gullcannn Gerçekten mi 😥 bende belki evlileri vermezler ilçe görevine diye düşünüyordum 😥😥😭
gullcannn Neslihan3866 İlçe görevine istersen 3 çocuğun olsun timdeysen mecbur onlar nereye göreve oraya gidiliyor canım.
gullcannn Alpaserdu Aa ciddenmi. Ankara yazan pek olmamış sanırım. Malum daire burası dolması lazım oyuzden vermislerdir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ankara güzeldir aslında ama işte ailenize uzak olunca isterseniz Paris olsun sevilmiyor.